fbpx

Jag är finalist i tävlingen Matbloggspriset Folkets val!

14195419_10154514905803420_3118562229698981700_o
Hej vänner!
Wow! Det verkar som att det är så många av er där ute som haft det i era hjärtan att nominera mig till Matbloggsprisets Folkets Val, så jag faktiskt gick och blev en av tio finalister :O Matbloggspriset är Sveriges största tävling för Matbloggare och i Folkets Val är det era röster – läsarnas – som räknas!
Det känns hur kul som helst och väldigt hedrande. Jag måste verkligen säga att jag nog aldrig hade trott att jag skulle bli en ”bloggare” om ni hade frågat mig för tio år sedan, när jag bestämde mig för att sluta äta kött. Än mindre någon sorts matkändis, eller att jag för den delens skull skulle få jobba med mat (vilket jag börjar med på måndag!!!!!!!). Det är helt jävla galet om ni frågar mig.
Nu sitter jag dock här, och skulle tycka att det vore så sjukt kul och värdefullt om ni som läser bloggen då och då skulle vilja ta er tre sekunder, och klicka in er på Matbloggsprisets facebooksida och likea min tävlingsbild (klicka på den här länken för att komma dit!)
14608913_1162880717122481_1577689579938761469_o
Tävlingen pågår till den 19 oktober, och den blogg vars bild på deras Facebooksida har flest likes då vinner.
Matbloggspriset har gjort en jättefin intervju med mig på sin hemsida som ni gärna kan läsa! Och här nedanför har jag spelat in en liten video där jag förklarar varför jag vill vinna! 🙂

Jag kommer att fortsätta laga minst lika mycket mat ändå, fortsätta sprida vegoevangliet till ännu fler, och jag kommer att älska alla er minst lika mycket ändå – MEN att få chansen att synas via Matbloggsprisets kanaler, och att kunna nå ut till ännu fler med jävligt gott vegetariskt käk vore väldigt värdefullt och sjukt roligt!
Ingen kan rädda världen själv, så kom igen peeps. I need you on this one! Vi ska visa Sverige att vegetariskt visst kan vara jävligt gott, supersvulligt och otroligt roligt att laga. Eller hur? 🙂
Och, fortsätt komma med goda och roliga tips på grejer som ni vill att jag ska laga. Jag tar gärna emot förslag på grejer att utforska och nörda mig djupare ner i.
Puss å kram,
Gustav
gustav2-800px

DELA INLÄGGET

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
2 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!