fbpx

Jävligt Borlänge överlever en månad till! + Tävling


*I samarbete med Bastard Burgers*
Hej!
Jag hoppas att allt är bra med er! Idag, 1 februari är det vegetariska dagen och det lämpar sig ju väldans bra för ett gäng roliga nyheter! Men innan dess några korta grejer 🙂
1 februari är nämligen dessutom Vegokommissionens ettårsjubileum! Det här året har vi skrapat ihop hela 35 recensioner och verkligen påbörjat arbetet med att skapa Sveriges största och ambitiösaste veganska krogtestarsite med bravur! Vi har haft våra ups and downs under året, men är lika peppade nu som när vi började på den här idén. Under 2018 kommer det att bli en massa fler recensioner, så tipsa gärna om ställen ni tycker att vi borde besöka så fler kan upptäcka dem!

Wow! 🙏🏼😯 I’m super thankful and exited about this first week with the #jävligtborlänge vegan burger that I made as vego burger of the month at @bastardburgers.se! The reception has been awesome and I’m so thrilled to see you both eat it at Bastards and make it for yourselves at home! Everybody deserves a bloody good vegan burger, don’t you think?? 🍔👌🏽💪🏽 The burger will only be available at @bastardburgers.se in January, so if you haven’t tried it for yourself yet – What are you waiting for? Soon it will be gone! 😱😓🤤 You all rock! Keep on posting more kick ass burger pics like these, let’s spread the word together! 👊🏽💥🍔 #bastardburgers #jävligtgott #javligtgott #veganburgare #vegoburgare #jävligtgodburgare #burger #burgerofthemonth #burgers #burgerdudes #burgerporn #burgerlove #vegans #vegansofig #veggie #vegan #plantbased #matprat #matblogg #matbloggare

Ett inlägg delat av Gustav Johansson (@javligtgott)


Men åter till det här med nyheterna. Rubriken skvallrar väl ganska mycket tänker jag så vi kör direkt på! Tack vare det överväldigande gensvaret på mitt gästspel med veganburgaren ”Jävligt Borlänge” på Bastard Burgers restauranger under januari så har vi bestämt att vi faktiskt bara MÅSTE köra den en månad till! Det har varit helt fantastiskt att se alla era burgarbilder, både hemlagade och från besök på någon av Bastards Restauranger! Tack för alla fina ord! <3
Det roliga med det är att det innebär att även Stockholm kommer att få smaka på det som både Burger Dudes och Burgerland har kallat en av Sveriges godaste veganburgare!


Och inte nog med det! I och med att Bastard Burgers öppnar i Stockholm den 17:e februari har jag fyra exklusiva VIP-sittningsbiljetter som jag lottar ut! Dagen (16/2) innan Bastard Burgers öppnar så har jag, Burger Dudes och Burgerland fått vardera fyra VIP biljetter vi lottar ut till våra läsare till ett exklusivt event där ni får hänga med oss, testa burgarna och se de nya lokalerna innan alla andra! Vid 19 öppnas restaurangen till ett lite större event (också bara det för inbjudna) men 4 lyckliga Jävligt Gott följare får chansen att hänga exklusivt med oss innan.
För att vinna en av de här fyra biljetterna behöver du göra följande:

  1. Bli en av Jävligt Gotts Patreons! Det må låta hårt, men det ska finnas fördelar med att stötta Jävligt Gotts arbete – och sånna här coola utlottningar är en av de fördelarna 😉
  2. Gör ett eget burgarrecept, ta en bild av det och tagga @Javligtgott och #Jävligtgott på instagram!
  3. De fyra smarrigaste veganburgarrecepten vinner varsin biljett till eventet den 16:e februari!

Och till alla ni andra glada hamburgerälskare – om ni inte har turen att vinna tävlingen så kommer ju burgaren nu att finnas tillgänglig att beställa på alla Bastard Burgers restauranger under hela februari, vilket då från den 17:e också inkluderar Stockholm!
Jävligt nice va?!

Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora veganska matlagningsprogram – skapat av och för er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon!
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂

* indicates required


<div ”>


DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Artiklar, Tävlingar

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!