fbpx

Jävligt God BBQ ska utmana BBQ-kulturen i stor kampanj

hashtag-logga
Hej vänner!
Ni vet redan att jag den 1 juni släpper kokboken Jävligt God BBQ. Det ni inte vet är att vi som en del av satsningen kring boken idag släpper kampanjen #JävligtGodBBQ som ska inspirera till nya tankar inom BBQ-Kulturen med en garanterat ny  och Jävligt God vinkel på köttfri och växtbaserad grillning. Med mig  har jag fått med mig både Quorn™ och Oumph!® i en spännande och något ohelig allians, och i sommar ska vi frälsa Sverige med Jävligt God BBQ. Hoppas ni vill hjälpa till!
Att grilla grönt är så mycket mer än att bara grilla grönsaker. För vem har sagt att du inte vill käka klassiska, mustiga rätter bara för att du valt att äta i huvudsak växtbaserat? Det är vad jag alltid sagt. Och jag kan bara gissa att ni är en del del som håller med mig, med tanke på att ni är några tusentals här inne varje dag.
Några som jag i alla fall vet håller med om detta är Oumph! och QuornNär bokmanuset började ta form, insåg jag och förlaget att den bakomliggande idén om Jävligt God BBQ var mycket större än bara boken, och såg oss om efter andra aktörer med samma motiv. Oumph! och Quorn förekom redan i flera recept i boken, och var självklara samarbetspartners. Att ha dem med på tåget ger oss mycket större outreach och muskler för att kunna nå ut till fler.
hashtag-burgare
Så – vad innebär kampanjen då? 
Kort och gott så vill få med oss så många som möjligt ute i vårt avlånga land att slå ett slag för Jävligt God BBQ. Mustig, svullig och mäktigt grillkäk. Den där sortens mat som får köttätare att blänga avundsjukt eller tappa hakan över att det där de just satte i sig var veganskt. Kompromisslösa burgare, chiligrytor och spett. The full and bloody damn good experience helt enkelt!
Jag är sjukt less på att växtbaserad och köttfri BBQ bara ska få handla om grönsaker. Om folk som hävdar att det inte går att dricka mustigt rödvin eller mörkt öl till vegokäk. Och jag känner heller inte igen mig i det för en femöring.  Det är dags att visa BBQ Sverige vart skåpet ska stå, och vi ska göra det tillsammans!
gustav2-800px
Fram till den 1 juni kommer vi att pusha hashtagsen #JävligtGodBBQ #GreenProteinshift #Meatfree #plantbased och #Sharewithfriends för att visa upp allt gott och svulligt som vi ska grilla i sommar för att peppa inför boksläppet och få så många som möjligt att förbeställa sommaren grillbok så ni har den i tid till semestern.
Under hela juni månad kommer vi sen att ha en riktigt fet tävling som vi koppas ska kicka igång er därhemma och få er att dela med er av era växtbaserade BBQ-partyn. Men mer om den kommer snart!
Vi kommer att köra kampanjen hela sommaren. Jag hoppas att ni vill haka på, och glöm inte att förbeställa boken så ni får den i tid till semestern!
För banne mig. I sommar ska vi grilla #JävligtGodBBQ!

Pressinfo

För pressmeddelande och pressbilder klicka här.
För frågor, recensionsex och intervjuförfrågningar maila: kontakt@gustavjohansson.se
omslag-800px

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
4 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
4
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!