Hej!
Äntligen kan jag berätta om ett av alla de häftiga projekt jag har jobbat i hemlighet med under hela vintern och som har gjort att bloggen kanske fått lida lite mer än nödvändigt de senaste månaderna. Men, jag hoppas att ni ska tycka att det var värt det, för det gör bannemig jag!
För ett gäng månader sedan fick jag ett mail från FKPC Scorpio, företaget som äger och driver Sveriges största musikfestival Bråvalla(!) som ville ses och snacka. Vi sågs, snackade och fattade genast tycke för varandra. En idé om ett gemensamt projekt föddes med syfte att visa både er läsare, Bråvallas alla festivaldeltagare och alla deras matåterförsäljare hur the next level of jävligt gott vegetarian festivalkäk kan se ut. Sedan ett par andra festivaler bestämde sig att köra helvego så har pressen på att kunna leverera bra vegokäk på festivaler varit skyhögt. Det både jag och Bråvalla var överens om var att dock kan vara ÄNNU mer effektivt att inte köra helvego utan snarare att ha en festival med blandkäk – som gör att alla känner sig välkomna – och sedan slå dem halvt medvetslösa med helt sjukt jävla goda vegorätter som får alla, oavsett om de är life long vegans eller die hard meat lovers att sukta och återvända for seconds.
Därför kommer vi under de kommande åtta veckorna att publicera ett nytt jävligt gott festivalrecept per vecka som jag har tagit fram som inspiration inför Bråvalla. Vi vill visa både er, deras försäljare och övriga Sverige att jävligt gott vegokäk är framtiden! 😀 Ni kommer hitta recepten både här på bloggen och på Bråvallas hemsida.
Första receptet kommer på onsdag. Känner ni peppen?! 😀