fbpx

Jävligt gott fixar dina julklappar! Nya tryck i webshopen och matlagningskurser!


Hej!
Nu när jag fixat julbordet så tänkte jag att jag också måste försöka lösa det här med julklapparna också!

Hållbara och snygga kläder, tygkassar och kaffemuggar!

För att generera intäkter till Jävligt Gott (så vi kan sprida vegoevangeliet till fler!), och för att sprida lite mer vegoglädje har jag ju dragit igång en webshop med egen merchandise med schyssta tryck. Än så länge har vi T-shirts, Hoodies, tygkassar, muggar och underlägg med sju olika tryck som går att få på alla olika grejerna.
Alla våra kläder är 100 % ekologiska och vi håller också just nu på och klimatkompenserar hela shopen vilket innebär att alla plagg är 100 % klimatkompenserade för utsläppen i samband med deras produktion och transport! Det är inte riktigt årets julklapp – det återvunna plagget – men om du nu vill köpa en ny tröja så kommer du inte hitta något klimatvänligare än detta, en tröja som inte bara har ett helt kompenserat avtryck utan vars vinst också går helt till att hjälpa fler att äta mer vego, vilket i sin tur minskar det totala klimatavtrycket ännu mer!
Om du lägger en beställning senast 14 december är du garanterad att få ditt paket hem till julafton, men även om du lägger beställningen senare så dyker den ju upp runt mellandagarna eller nyår och du kan ju välja att skicka paketet direkt hem till den det berör. 🙂

Besök webshopen för att se alla våra produkter här!En vegansk matlagningskurs!

Vi har även tre datum till våra populära matlagningskurser för privatpersoner! I februari har vi tre tillfällen, ett i Stockholm, ett i Göteborg och ett i Malmö där det fortfarande finns platser kvar. Här nedanför kan ni se hur det brukar se ut på en av våra kurser, och de har varit helt fullbokade än så länge. Det här är ett grymt tillfälle om du och en polare, eller du själv vill lära er mer om vegomat, ha en grymt trevlig kväll eller kanske komma och träffa mig! 😉

Läs mer om och beställ våra kurser här!

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Artiklar, Event, Kurser, Merchandise

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
2 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!