fbpx

Jävligt Gott i Mersmak – Stor vegogrillspecial!


Hej!
Idag så borde Mersmak nummer 5 med tema Grillsommar dimpa ner i 1,5 miljon Svenska COOP-kunders brevlådor och lilla jag och min mat är omslagsmodeller! Hur kul som helst! 😀 Det är nog faktiskt första gången jag är på omslaget av en tidning tror jag… 😛 Även om det ju kanske inte direkt är jag men ändå. Det är min koreanska BBQ tofu! Och det är fanimig i stort sig lika bra.
Jag bjuder på fem supergoda och enkla grillrecept som funkar för alla oavsett om ni är vana kockar eller glada amatörer, oavsett om ni är köttsaknande veganer som jag eller om ni är flexitarianer eller grönsaksveganer som vill ha något nytt och fräscht ;). Och ärligt talat – hur snygga bilder blev det inte! Väldigt roligt att få jobba med fantastiskt begåvade Lena Söderström som stylist och Wolfgang Kleinschmidt som fotograf!
De flesta recepten har jag skrivit om här på bloggen tidigare också, bönburgarna är en klassiker som ni hittar här, den grillade potatisen hittar ni här, spetskålen hittar ni här – men då i en lite äldre lakto-ovo-vegetarisk version och korvspetten hittar ni här.
Den koreanska BBQ Tofun är dock en specialare för Mersmak, så den får ni antingen zooma in på bilden här nedanför eller försöka lägga vantarna på ett eget ex av tidningen för att laga… Men, om ni inte pallar så kan jag teasa om att jag lagade och filmade ett väldigt liknande recept igår som snart kommer upp här på bloggen!
För den uppmärksamme kan ni dessutom se att vi teasar för två av sommarens gigantiska nyheter i ”Om Gustav” rutan nere i hörnet på första sidan! Hur stort är inte det!? Mer om Almedalen INOM KORT!!


DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Artiklar

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
2 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!