fbpx

Jävligt Gott joinar Oumph! och City Gross på BBQ SM

grill-sm_programqHej!
Nyheterna och samarbetena fortsätter att välla in här! Jag är väldigt glad att kunna meddela att jag i samarbete med City Gross och Oumph! kommer att genomföra ett antal events här inför sommaren för att pusha för #JävligtGodBBQ! 
I lördags var jag tillsammans med dem bägge på M.A.T Citygross i Vällingby och lagade Oumph! Texas Chili till ett par hundra hungriga Vällingbybor. Det var ganska intensivt, men en riktig hit! Jag hade beräknat att servera smakprover till kanske hundra personer, men vi fick tredubbla receptet, och det tog ändå slut tre timmar innan utsatt tid. Inte illa! 😉
Här kan ni se en mycket fin film som gänget från City Gross spelade in under dagen!

Och det är inte ens bara början! I helgen – den 20-22 maj kommer jag att haka på City Gross och Oumph ner till Skånes Matfestival i Brösarp på fredagen och till Grill & BBQ-SM på Liseberg under lördagen och söndagen och även där bjuda på svullig veganchili! Hur häftigt är inte det?!
Nu jävlar ska det spridas Jävligt God BBQ till folket! The Green Protein Shift is here to stay. Ni vet vart ni hörde det först!  😀
Och glöm inte att förbeställa boken!
IMG_3013
 

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Artiklar

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!