fbpx

Jävligt Gott lanserar matkasse och köpbara recept!

Framtiden är här!

Hej vänner!

Nu blir det enklare än någonsin att äta jävligt god vegomat med Jävligt Gotts egna matkasse!

Idag så lanserar Jävligt Gott ett stort nytt samarbete med företaget iBoost, som nu gör det möjligt att köpa veganska recept online från vår sajt www.javligtgott.se. Jag är otroligt glad att kunna erbjuda våra läsare möjligheten att enkelt och bekvämt handla alla de produkter som behövs för att laga en god och hälsosam måltid från Jävligt Gott.

Du kan nu välja att köpa recepten online hos antingen Hemköp, Willys eller Mathem, eller så kan du sätta ihop en inköpslista som du enkelt kan ta med dig till butiken. Oavsett om du handlar online eller fysiskt i butik så kan du i tjänsten välja att plocka ut varor efter lägsta pris, mest eko, eller rekommenderat samt jämföra pris mellan olika handlare!

Varje vecka kommer vi att sammanställa en ny veckomeny, med fem recept som du kan köpa som en matkasse. Vi kommer också regelbundet att sätta ihop temakassar så du till exempel kan få hem en hel lyxig tapasmiddag, en studentbuffé, ditt påskbord eller julbordet från oss!

Leta efter den lila knappen längst ner i recepten eller i inläggen med vecko och temakassarna för att påbörja ditt köp. Då läggs receptet smidigt och automatiskt in i pluginet som du hittar som en liten lila flik till höger på skärmen på desktop och som en liten lila ikon längst ner till höger på mobil.

Så här funkar tjänsten!

Men det är inte bara recepten som blir tillgängliga, du har också möjlighet att lägga till och ta bort produkter från mathandlarnas övriga sortiment, som schampoo och toapapper. Allt utan att behöva lämna vår sajt! I videon här ovanför så finns en enkel beskrivning över hur det hela fungerar. Kolla på den så kommer du snabbt förstå.

Om du skaffar dig ett inlogg hos iBoost får du även tillgång till en funktion där du kan spara dina favoritrecept och favoritveckor. På så sätt har du alltid dina go-to-recept nära till hands!

Så vad väntar du på? Bli en del av vårt community av matälskare och upptäck alla de underbara veganska recepten vi har att erbjuda på www.javligtgott.se!

P.S vi vill väldigt gärna ha er feedback! Vad tycker ni om veckomenyerna och kassarna? Hur tycker ni att det funkar med att köpa recepten

Vi har gjort färdiga, köpbara matkassar av alla årets veckomenyer hittils, inklusive den nya! Så här har du dem!

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
1 Kommentar
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
1
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!