Äntligen så lanserar vi åter igen våra populära växtbaserade matlagningskurser för privatpersoner! Redan 2018 började jag hålla matlagningskurser för privatpersoner och genomförde löpande kurser i flera år, ända tills den där lilla pandemin dök upp.
Att hålla fysiska kurser i jävligt god matlagning och att få hänga med er är dock något jag verkligen älskar, och har saknat. Så det stod högt upp på min att göra lista nu när saker har börjat landa lite igen efter pandemin och finanskrisen.
Så! Låt mig glatt och stolt presentera nya versionen av Jävligt Gott Academy! Nytt för den här gången är att vi dels håller till i en ny lyxig studio i Campus Solna precis i utkanten av Nya Hagastaden i Stockholm och att vi förutom mig också kommer ha flera riktigt coola personer som kommer att hålla matlagningskurser framöver!
Först ut att arrangera kurser förutom mig är Sofia De Matteis som är en italiensk/brittisk växtbaserad kock med lång erfarenhet både av att hålla kurser och av att stå i restaurangkök. Hon kommer att hålla kurser i att laga färsk pasta utan ägg, samt goda fyllningar och såser till dessa, och i latin amerikansk matlagning.
Jag kommer till att börja med att hålla kurser i mina främsta grenar, husmanskost och street food, men så klart gör även våra mycket populära Julbordskurser återkomst hela december igenom!
Sist ut kan ni också tillsammans med mig och mina kockar från ChouChou djupdyka ner i ChouChous meny och lära er laga några av våra populäraste rätter från både vår a la carte meny och vår buffé!
Under hösten kommer fler kurser, fler kurshållare och fler tillfällen att släppas, så håll gärna koll här, på academy.javligtgott.se och så klart i våra sociala mediekanaler och nyhetsbrev så missar ni ingenting!
Så klart kan ni även köpa presentkort på kurserna och boka ett privat event om vi är en grupp kompisar eller ett företag som vill boka någon av kurserna för er själva för en kickoff, en svensexa, en födelsedag eller något liknande! Det finns mer information om hur ni går till väga på hemsidan!
Jag hoppas ni kommer uppskatta detta lika mycket som jag kommer göra att få hänga med er och laga mat med er igen!
Nu kör vi!
P.S ! Så här såg det ut 2018 när vi började hålla i kurserna!