fbpx

Jävligt Gott och Bastard Burgers

förlänger samarbete!

I samarbete med Bastard Burgers

Hej vänner!

Idag har jag stora och glada nyheter! Jag och Bastard Burgers har nämligen signat ett nytt samarbetsavtal som sträcker sig genom hela 2021 och 2022 för att fortsätta skapa och sprida jävligt goda veganska burgare ut i hela Sverige och i världen!

Ja ni läste rätt, vi förlänger vårt samarbete i hela två år till! Hur galet är inte det? Ni har säkert märkt att jag har fortsatt att pusha för Bastard under våren, men nu kan vi gå ut med det officiellt. Det här partnerskapet är seriöst!

Decembers månadsburgare 2020, Skrovmålet!
En dubbel Luleå med smashade beyondburgare och det nya vegobaconet.

Och seriöst, det är också hur man kan beskriva Bastard Burgers fortsatta satsning på sin veganska meny.

Vi kan nu gå ut med att alla dressingar på Bastard från och med nu är veganska! Exakt, precis alla, även de på köttburgarna kommer från och med nu vara äggfria. Detta har gjorts möjligt av att Bastard lyckats få tag på veganska versioner av sina klassiska dressingar som är precis lika, om inte ännu, krämigare och godare än de tidigare.

Så här glad såg jag ut för 2 år sedan när vi inledde vårt samarbete och hade lanseringsfest för Bastards, då nya, veganska meny!

Från och med i januari 2021 så serverar vi nu också smashade veganska burgare, för att matcha köttutbudet. Vi har också bytt vårt vegobacon till ett bättre och mer baconliknande alternativ som vi hoppas ni ska gilla, och har sedan hösten 2020 animal fries med en sjukt god ostsås.

Bastard burgers är den enda hamburgerkedjan vi känner till i världen som just nu serverar hela sin meny med både kött och veganska alternativ, utan kompromisser. Allt på menyn går få veganskt, ja förutom halloumiburgaren kanske! Det inkluderar så klart milkshakesen. 😀

Från och med nu så är också alla dressingar, lökringarna, jalapenopopperserna och nuggetsen 100 % veganska, det vill säga det är standarden på restaurangerna.

Bastardo Truffle, den rekordslående månadsburgaren från januari 2021!

Den här kompromisslösheten har också fått enormt genomslag. Kvalitet fungerar! Idag så är mellan 15-20 % av alla burgare som säljs på någon av Bastards ca 45 restauranger vegansk! Det vill säga inte ”utan rött kött” utan de facto 100 % utan animaliska produkter i sig. På vissa restauranger i Stockholm så är siffran nästan uppe på 30 %! Dvs nära på var tredje burgare som säljs på vissa restauranger är helt växtbaserad. Detta på en av Sveriges största hamburgerkedjor i landet!

Det är en ära att få fortsätta jobba med bastard burgers och att få fortsätta vara en del av att sprida jävligt goda och högkvalitativa växtbaserade burgare till det svenska folket! Men det slutar inte där, så fort pandemin tillåter så kommer Bastard också öppna sin första restaurang i Oslo, och i augusti så öppnar vi vår första restaurang i hamburgarnas mecka, New York i samarbete med Brooklyn Brewery! Det ni! Helt galet.

Mer om det kommer, nu tycker jag att ni ska masa er förbi en av Bastards Restauranger, eller beställa hem en burgare pronto och njuta av hur enkelt det är att äta jävligt god veganmat 2021!

Jalapeno Poppers, animal style fries, hjortrongranatläsk och en Jävligt Hot Burgare från november 2020!

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Burgare, Recept, Samarbeten, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!