Den kommer heta:
Ja, det låter helt jävla galet. Men så är det! För några dagar sedan skrev jag under kontraktet. Jag går in som delägare i det nya växtbaserade restaurangkonceptet ChouChou som Kharmagruppen, med Robert Hållstrand och Douglas Hållstrand, ska starta på tredje våningen i MOOD Gallerian i Stockholm!
Jag kommer tillsammans med Robert och Douglas, samt inspirerande restaurangchefen Klara Lindahl Nord och fantastiska värdinnan/servicechefen Sascha Zacharias utforma menyerna, konceptet och hjälpa till med marknadsföringen för vad vi iskallt räknar med kommer bli en av världens bästa växtbaserade restauranger.
Här kan ni läsa en intervju med Robert, Klara och Sascha från i våras när nyheten om restaurangens öppnande först släpptes!
– ChouChou blir den första restaurangen i sitt slag där alla kan äta 100 % växtbaserat utan att sakna något. Vi vill fylla det stora utrymmet som finns idag mellan torr ”hälsomat” och ohälsosam ”skräpmat” och skapa en plats dit du kan ta din pappa, dina arbetskamrater, kompisgäng, sambo eller tinderdate. Alla kommer gå därifrån lyckliga.”, säger Klara
Min målsättning är att det här ska bli restaurangen som vi alla väntat på. Som en gång för alla kommer att bevisa hur jävla gott det kan vara och hur fantastiskt hög ribban för växtbaserad mat faktiskt kan ligga. Vi ska servera allt ifrån klassisk svensk husmanskost till pasta, grytor, pizza, hamburgare och fantastiska bakverk – BÅDE på buffé och på a la carte. Hos oss kommer ingen att gå hem hungrig.
Jag har alltid brukat säga att jag inte har något större behov av att starta en egen restaurang. Jag är ju bloggare liksom? Inte krögare.
Men när rätt team och rätt förutsättningar plötsligt dök upp så var beslutet enkelt. Jag är väldigt tacksam, ödmjuk och framförallt otroligt peppad på den här chansen att visa hur fantastiskt jävla god växtbaserad mat verkligen kan vara. På riktigt.
Nu visar vi vägen. Nu börjar det!
Mer information kommer inom kort!