fbpx

Jävligt Gott på Vegovision i Göteborg!

Hej!

Äntligen är det dags för vegomässor igen! Jag är så galet peppad. Det här kommer bli hur kul som helst! Jag ser enormt mycket fram emot att träffa er alla, skaka hand, high fivea, sälja lite kokböcker och tishor, men framförallt också få bjuda på en massa schysst veganmatlagning och prata om vego tillsammans med er.

Jag nåddes dock precis av det väldigt tråkiga budskapet att den största mässan av dem alla, Vegomässan lägger ner på grund av alla avhoppade utställare! 🙁 Ni kan läsa mer om det här på Djurrättsalliansens hemsida. Supertråkigt!

Men, då är det väldigt tur att det finns tre mässor till i form av Vegovision i Göteborg, Malmö och Stockholm! Jävligt Gott kommer så klart vara med på alla tre och lovar att köra järnet!

Vi kommer ha egen monter på plats på alla tre där vi säljer vår merchandise och mina kokböcker, signerade så klart. Utöver att laga mat på den stora kockscenen på mässan och föreläsa så kommer jag också att laga mat i Pease of Heavens monter med deras nya korvar! Det ser jag mycket fram emot. De är ett Göteborgsbaserat företag som gör riktigt schyssta vegokorvar och hamburgare. Jag kommer bjuda på riktigt schysst chorizogryta och hålla låda där i nästan en timme!

Mitt övriga schema för mässan i Göteborg nu på lördag ser ut så här:

Schema Jävligt Gott, Vegovision Gbg

10.00 – Mässan öppnar. Alla tider som Gustav inte gör något annat står han tillsammans med Linda i Jävligt Gotts monter, övrig tid står Linda själv i montern och säljer merchandise. Monterplats nr 9!

11.00-11.15 – Föreläsning stora scenen om hur gör det lättare att göra rätt och får fler att äta vego!

12.30-13.30 – Öppet Kök –  Lagar mat, snabba proteinröror från  ”Vego i Världsklass”, signerar kokböcker

13.45-14.40  – Står i Peas of Heaven monter och lagar chorizogryta

14.45-15.30  Öppet Kök – Lagar vegansk pasta carbonara, signerar kokböcker 

18.00 Mässan stänger

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Event, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
2 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!