fbpx

Jävligt Gott på Vegovision Stockholm 2017


Hej!
Hoppas allt är fint med er! Själv sitter jag just nu i Los Angeles och har precis käkat frukost. Vi är och hälsar på min svåger och hans sambo som bägge två bor och jobbar här stora delar av året och de hyr ett helt fantastiskt hus uppe i bergen ovanför Hollywood. Vi har utsikt som sträcker sig flera mil över norra Hollywood och det växer mängder med palmer, benjaminfikusträd, kaktusar och andra udda ökenväxter överallt. Sånt otroligt lyxigt och välbehövligt change of scenery..!
När vi är här nu så kommer jag att primärt försöka ha semester för att orka kämpa mig igenom mörkret fram till mars. En del restaurangkryssande och veganspanande kommer det absolut att bli, men främst sol och semester!
När jag kommer tillbaks är det direkt in i hetluften på nytt! Den 4-5 november är det Vegovision, Djurens Rätts återkommande stora vegomässa med en massa inspirerande talare, utställare och annat roligt. I år kommer jag att vara med och både snacka lite från scen och laga mat i deras Öppna Kök. Det vore sjukt kul att träffa er där!
Så här ser mitt schema ut för dagen (jag kommer bara vara med på söndagen, jetlaggad som ett djur efter hemresan på lördagen, men glad att träffa er!).

Mitt Schema, söndag 5 nov

10.35-10.50: Om Vegokommissionen tillsammans med Rasmus Klockljung

12.00-12.15  Intervju på stora scen

13.25-13.50: Om Vegansk Julmat tillsammans med Karolina Tegelaar

14.00-17.00: Öppet kök – Jag lagar och bjuder på mat, signerar kokböcker och visar mina webbkurser

Hoppas vi ses där!

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Artiklar, Event

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
2 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!