fbpx

Jävligt Gott skuggtävlar på Grill SM 2017!


Hej Vänner!
I kväll har jag sjukt roliga och stora nyheter att meddela! Nästa helg åker jag nämligen Grill & BBQ SM där jag kommer att utmana Sveriges största, mesta och bästa grillmästare genom att skuggtävla med mina bästa helvegetariska Jävligt Goda BBQ recept mot deras i alla sex kategorier som de tävlar i. Jag var där förra året, men då var det bara ett rent demojobb. Nu tar vi det här till nästa nivå!
Tyvärr fick man inte ställa upp utan kött i de olika kategorierna (som allesammans mer eller mindre är döpta efter olika styckdelar på diverse djur) så möjligheten för oss att ställa upp i den vanliga tävligen var tyvärr begränsade. Men, jag är inte den som tjurar för det utan ser det snarare som en möjlighet att få laga det jag vill med lite friare tyglar. Jag är ju trots allt först och främst bloggare, inspiratör och lite av en normbrytare, så var är inte bättre än att åka till landets köttigaste event och laga jävligt svulligt vegokäk på sitt eget sätt?


Även om vi inte får delta i den officiella tävlingen med vårt vegokäk så kommer jag fortfarande att laga en rätt per kategori och på samma tid som de övriga tävlande lagen. De olika kategorierna är Fisk, Vegetariskt(ja, de har faktiskt en sån kategori), Kamben, Grisbog, Högrev och Kyckling och jag kommer att tolka dem alla på mitt eget sätt.
Under hela helgen så kommer jag och mitt team av grymma personer att både livesända löpande så ni kan få ta del av alla rätter, tävlingspulsen och en massa roliga grejer, samt filma det hela för att sätta ihop en riktigt snygg film om det hela. Vad är det för poäng med att göra något roligt om man inte kan dela med sig av det?

Inom kort kommer jag att presentera ett körschema för hela helgen och vilka rätter vi kommer att utmana köttätarna med, så håll koll på min instagram och här på bloggen. Sen kör vi hela helgen den 20-21 maj livesänt från min facebooksida!
Jag hoppas att ni kommer att finna det roligt, intressant och spännande! Det gör verkligen jag.
Och tack allesammans för att ni fortsätter att peppa, pusha och sprida vegoevangeliet tillsammans med mig. Jävligt Gott är något vi har skapat tillsammans, och det känns sjukt roligt att få utforska vidare framtidens vegokäk tillsammans med er!
Vi hörs och ses snart! <3

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Artiklar

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
7 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!