fbpx

Jävligt Gott släpper matlagningsprogram!


Hej vänner!
Här kommer en STOOOOOOOR nyhet som jag har hållt på ett väldigt långt tag! Delvis på grund av att den är stor, och rolig, men också pga att den varit fett ideell och därför har tagit tid. Men oavsett vad så är den här!
På söndag, den 28:e februari anno 2016, släpps första avsnittet av Jävligt God Sommar på Youtube! Det är en matlagningsserie i sju delar som spelades in sommaren 2015 i Roslagen och som är specialdesignat för att göra er sjukt hungriga och längtiga efter grillat och sommarstugor.
Redan nu kan ni se trailern  här ovanför!
IMG_7586
IMG_7551
IMG_7497
Varje avsnitt kommer att fokusera på en smarrig sommarrätt, och spelades in under en långhelg där jag och några av mina bästa polare sågs, smaskade och segrade (eller.. ja, nåt sånt) och hade allmänt trevligt. Ni vet, lite som Plura, fast med mindre naket.
Det ska också tilläggas att det är stjärnorna i serien som hjälpt till att göra den möjlig. Min fantastiska familj som står ut med alla mina konstant olika matlagningsprojekt. Kalle och Haylie som lagt ner ett ofantligt jobb på att filma, äta och producera (i den ordningen) och inte minst Linus, min sjukt begåvade svåger som gjort den ruggigt fina musiken till det hela. Även bästa Jonnali och Johanna höll stämningen på topp!
Det ska också nämnas att det är ungdomar från Fryshusets verksamhet Missing Files som hjälper oss att klippa och redigera alla avsnitt. De är riktiga genier! Ni kan läsa mer om Missing Files här.
IMG_7565
IMG_7508
IMG_7588
Det kommer att vara både veganska och lakto-ovo vegetariska recept, och programmet är totalt, 100 % fritt ifrån yoga. Det har dock små barn och lifestyle-element i sig. Så be warned.
Jag hoppas verkligen att ni kommer att gilla det! Det gör jag.
Första avsnittet kommer på söndag, och därefter kommer jag att släppa ett avsnitt i veckan under resten av mars.
Ha det bäst, näringsjäst!
/Gustav
Jävligt Gott
IMG_7575 IMG_7476

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Artiklar, Matlagningstips

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
2 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!