fbpx

Jävligt Gott släpper merchandise! Ny webshop live IDAG!

Hej!
Stora nyheter! Idag släpper vi Jävligt Gotts stora nya webshop! I dagsläget har vi ett gäng snygga t-shirts, tygkassar, och muggunderlägg, men inom kort kommer shopen att vara fylld av ännu fler grymma produkter och tryck.
Vi vill tillsammans med er skapa en grym webshop fylld av snygga grejer som inte bara har ett budskap och syfte utan också är coola nog för att både ha på jobbet, på klubben eller i lekparken. Som tar budskapet om jävligt god mat ut till folket, utan att för den sakens skull trycka upp något i ansiktet på folk. Stil med ett syfte helt enkelt. Vi kommer löpande att ta fram nya designer och produkter i samarbete och i nära dialog med er läsare! Har ni några idéer på schysst tryck eller produkter ni vill se? Kommentera nedan eller på the social medias!

[button link=”https://www.tidywebshop.se/javligtgott/” color=”green”]Till Webshopen![/button]

[twocol_one][/twocol_one] [twocol_one_last][/twocol_one_last]

Vi vet att det inte räcker med att saker är bra för djuren, för naturen och för hälsan för att folk ska ta del av dem. Då hade all mat redan varit vegansk och alla kläder varit 100 % ekologiska och hållbart producerade. Men det är de inte. För det måste också vara jävligt gott och jävligt snyggt.
Därför är inte bara våra kläder producerade i 100 % ekologisk bomull och producerade under schyssta förhållanden. Vi lägger lika mycket energi på att ta fram saker som vi själva vill bära och som symboliserar det vi står för. Det måste helt enkelt vara Jävligt Snyggt – inte bara Jävligt Gott.
Det är det här som vårt klädlinjes nya V lagda knivar symboliserar: V som i vegan och växtbaserat, men också sylvasst fokus på våra två främsta verktyg, stil och syfte. Jävligt snyggt och Jävligt gott.
All vinst går till att stötta Jävligt Gotts arbete med att sprida vegoevangeliet till folket. Varje krona kommer gå till att vi kan göra fler recept, fler inspirationsvideos, fler guider och recensioner, så att vi kan hjälpa fler att upptäcka hur enkelt och jävligt gott det kan vara att äta växtbaserat.
Tack för allt ert stöd, hoppas ni kommer att gilla våra grejer!

[button link=”https://www.tidywebshop.se/javligtgott/” size=”medium” color=”green” window=”yes”]Gå till shopen![/button]

P.S Alla våra Patreons får 10 % rabatt på webshopen! Om du inte redan är patreon, signa upp idag! D.S

[twocol_one][/twocol_one] [twocol_one_last][/twocol_one_last]

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Artiklar, Merchandise

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!