fbpx

Jävligt Gott snackar vegoburgare på Burgarpodden

397947_1280Hej!
Innan jul var jag en sväng förbi Östermalm och tillbringade en dryg timme med att snacka vegoburgare tillsammans med Christoffer Birgerstam, programledare för McDonalds ”Burgarpodden”. Idag släpptes avsnittet, så in med er och lyssna vettja!
Programmet finns här!
Vi betar av mycket svåruttalade Superiority Burgers prisbelönta vegoburgare, vad som är skillnaden på en hambugare och en vegoburgare, hissa och dissa stans bästa och sämsta vegoburgare och en massa andra grejer. Känns helt okej att bli utnämnd till vegoburgarexpert av McDonalds!
10488727_1489925727980687_1669288833_nMcDonalds, må ha hamnat lite iskymundan av Max på vegofronten den senaste veckan, efter deras mastodontlansering av hela fem nya vegorätter på sin meny, men McD har faktiskt testlanserat en vegovariant av sin ElMaco på alla restauranger på Södermalm under januari. Hoppas att de får inspiration av Max och låter den bli kvar, samt utökar sitt utbud!
Nog för att de här snabbmatskedjorna inte riktigt är mitt förstahandsval om jag ska gå ut och käka en god burgare, men alla har inte förmånen som jag att bo i en stad med fler hamburgerhak än busstationer, så att McDonalds, Max och Burger King satsar på vego är verkligen ett jätteviktigt steg framåt för att göra det enklare för fler att välja vego överallt. Good on you!

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!