fbpx

Jävligt Gott teamar upp med Hemköp i stor vegokampanj!

I samarbete med Hemköp

Hej!

Stora nyheter hörrni! I hela åtta veckor framöver så kommer jag att teama upp med Hemköp i kampanjen Jordens Godaste där vi tillsammans ska lyfta upp hur enkelt och gott det kan vara att äta hållbart genom att göra de klassiska rätter som de flesta av oss älskar veganska!

Kampanjen kommer synas i butik i form av en superfin receptfolder där jag delar med mig av några av mina favoritrecept, kampanjer på vegoprodukter i butik och på Hemköp.se, ett stort inslag i tidningen Hemlagat med 5 ytterligare recept, reklamfilmer som kommer gå både på TV och digitalt, affischering i butik, sociala mediekampanjer och mycket mer!

Det är enormt stort och väldigt hedrande Hemköp valt att lyfta fram just mig och min matlagning i denna stora kampanj för att hjälpa deras gäster och kunder att handla och äta hållbarare, och att de valt just den här typen av mat och budskap.

Jag är helt övertygad om att vägen till att få fler att äta hållbarare och mer klimat och djurvänligare är genom att sänka trösklarna och genom att göra maten människor redan älskar och äter hållbarare. Du ska inte behöva välja mellan att äta gott och att äta hållbart, och med hjälp av min köttfärssås, min carbonara, boeuf bourguignon, hamburgare och de övriga recepten hoppas jag att fler ska få upp ögonen för detta och våga testa att äta grönt!

Jag kommer att dela med mig av massor med goda recept och tips under de kommande veckorna, och jag hoppas att ni är lika peppade som jag på att den här kampanjen kommer att nå ut till så många.

Ge gärna Hemköp lite extra kärlek för att de väljer att lyfta vegansk mat på det här sättet nästa gång ni är och handlar! Det är de väldigt värda!

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Media, Samarbeten, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!