fbpx

Jävligt Gotts BBQ baked beans

IMG_1242
Hej där!
Det har blivit lite få egna recept på senast i bland alla mina olika andra matrelaterade projekt och samarbeten. Så kan vi ju inte ha det. Det här är ju trots allt en matblogg först och främst, och med tanke på hur ni alla tar er hit (via googlade recept) så är ju Jävligt Gott först och främst en överdimensionerad och interaktiv kokbok. Så det ska vi verkligen inte tappa bort!
Som ni kanske har sett så håller jag på och jobbar på en nyversion av Bloody Good Vegetarian BBQ, fast på svenska som ska komma ut senare i vår (mer info om den kommer snart!). I jobbet med den så har jag det stora nöjet av att ”behöva” laga en massa gott BBQkäk, så förra veckan klämde jag fram en egen ny version av BBQ baked beans. Jag har skrivit om Jamie Olivers recept här för något år sedan, vilket ju är svingott, men jag kan ju inte vara en matbloggare med självrespekt om jag inte också strävar efter att leverera egna 100 % originalrecept. Och är det något jag borde kunna så är det ju BBQ baked beans! Och banne mig om det här inte blev asgott alltså.
Receptet skulle enkelt kunna beskrivas som en kombination av min gamla goda bönchili och min hemmagjorda BBQsås. En ganska fin kombo! 😀

IMG_1213

Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, får ta del av unikt extramaterial och de bästa dealarna? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂 

* indicates requiredIMG_1226
Nu kanske ni undrar vad det där är för vin som är med överallt? Nå vänta tills i morgon så får ni se 😀 Hint, hint!

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

Bönchili med öl och BBQsås
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
2 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!