fbpx

Jävligt Gotts TedX Masterclass

Hej!

I december 2020 hade jag äran och möjligheten att få hålla en så kallad Masterclass, en blandning mellan en föreläsning och en workshop på TedX Malmö. En fristående organisation till TED som arrangerar liknande föreläsningar och workshops som är till för att inspirera och sprida kunskap.

Jag valde att prata om varför jag anser att det är så viktigt att vi hittar sätt att göra maten vi älskar hållbarare, snarare än att vi lägger vår energi enbart på att hitta på nya rätter i våra försök att få fler människor att äta mer hållbar mat.

I min masterclass lagar jag burgare av Impossible Meat, gör en milkshake på Sproud ärtdryck och pratar om vad Elon Musk och blödande vegoburgare har gemensamt.

Ni kan se hela masterclassen här!

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Debatt, Krönikor, Livsstil, Media, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!