*I samarbete med Bastard Burgers*
Hej hörrni!
Det här blir ett snabbt inlägg den här gången, som kommer att uppdateras inom kort med en video, fler bilder och kanske lite längre utläggning om själva receptet och hur samarbetet med Bastard Burgers går (spoiler alert – jävligt bra! :D). Jag har nämligen haft så fullt upp med kokboken de senaste veckorna så jag inte har hunnit ställa mig i köket och filma någon film om den här burgaren ännu. Det kommer dock nästa vecka, så oroa er inte!
Månadens veganskaburgare på Bastard heter Jävligt Karibiskt och är en uppdatering av den karibiska burgare som jag serverade en gång i tiden på Orlando’s Jamaican, food trucken som jag gästspelade med på Bergmanveckan för några år sedan! Det är en burgare med grillad ananas, en jerkBBQsås, limeaioli, refried beans och picklad lök. En riktigt kryddig och fruktig dunderkombo! Grillad ananas är bland det bästa jag vet. Det blir sjukt smarrigt när sötman i ananasen karamelliseras och det passar grymt bra ihop med den starka och kryddiga jerksåsen, den syrliga löken och den krämiga majonnäsen. För den modige toppar vi den också med koriander 😉
Hoppas ni kommer att gilla den! Här är receptet:
Stötta gärna vårt arbete genom att köpa min kokbok! Innan 3 september då den släpps går det att förhandsboka ett signerat ex utan extra kostnad på adlibris: adlibr.is/veganskhusmanskost
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂