fbpx

Jävligt Nacho – Recept och video!

*I Samarbete med Bastard Burgers*

Hej! Här kommer, lite sent omsider, men ändå, videon och receptet för mars månads månadsburgare på Bastard Burgers. Jag har stått i studion i ett par veckor med ett annat stort projekt, så jag hann tyvärr inte få ihop den här videon snabbare än så här. Men nu jävlar är den här och jag hoppas att kommer att gilla den.

Burgaren har dock redan hunnit vara ute i restaurangerna i två och en halv vecka, och det känns som att ni gillar den! Jävligt Svart, förra månadens burgare var en jävla hit, så det är lite utmanande att toppa någonting som den, men jag gör mitt bästa här! Denna är dock lite mindre… galen, om man får säga så. Det är en på många sätt klassisk nachoburgare, fast gjord på absolut bästa möjliga sätt. Jävligt Svart var mer av en far out burgare med sin svarta dressing. Denna är helt enkelt mer av en kick ass version av nachoburgaren. Men bra är den! Så mycket kan jag garantera!

Inspirationen var att försöka kombinera det bästa från typ det här receptet på tortilla med mojo rojo och vitlökssås och det här receptet på en redig nachotallrik. Såserna går fett bra ihop och osar av spansk tapas, och så toppar vi dem med jalapenjos, stekt lök och veganost. Hur jävla nice som helst 🙂

Och vet ni vad?! Bastard Burgers vegosatsning är en jävla hit so far! I februari, som var första månaden med hela veganmenyn så sålde vi hela 10 000 vegoburgare i hela deras kedja! Det är en FÖRDUBBLING från januari, som i sig också var en fördubbling från december innan vi släppte samarbetet. Detta är alltså en jävla succé! 😀 Hur kul är inte det?!

Och än har vi bara burgat. Det är nio burgare kvar på året. Håll i hatten! 😀

Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora vegorörelse – skapat av och med er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon, eller köp något från vår nya webshop! All vinst där går direkt till att vi kan göra fler recept och mer material som det här!

Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂

* indicates required

DELA INLÄGGET

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Recept från inlägget

Månadsburgare på Bastard Burgers med nachos och mojo rojo
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
2 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!