Hej!
Hoppas allt är bra med er! Här kommer ett väldigt sent levererat recept på Jävligt Spanskt, Mars och Aprils kampanjburgare på Bastard Burgers signerad av moi!
Corona har ju kommit och distraherat ganska mycket på senaste, så jag har liksom kommit av mig med en del av mina vanliga aktiviteter, så det här receptet hamnade lite efter. Jag blev dessutom inte så nöjd med de första bilderna jag tog av burgarna när jag utvecklade receptet i februari, så… ja. Jag har helt enkelt en massa ursäkter för att inte ha publicerat receptet 😛
Men nog med det. Här är det nu i alla fall!
Burgaren är en take på hur det skulle vara att servera tapas i burgarform, beyondburgare med vegoost, vitlök och chilifrästa grönsaker, mojo rojo och aioli samt krispiga pommes ger en sjukt god kombo av fett, kolhydrater, chili och vitlök som åtminstone jag går sjukt mycket igång på! Det är något med den här kombinationen som får mig att bara vilja sitta och gassa i solen med en kall öl och njuta av livet 😉
Och just det kan vi ju faktiskt ändå göra fortfarande! Beställ vegansk take out från Bastard, ta din påse och sätt dig i en park på behörigt avstånd från en polare och knäpp varsin iskall folkölscorona, den enda bra saken med det namnet, och ta vara på det fina som ändå finns nu när det börjar bli vår. Det vet jag att jag då banne mig ska göra.
Eller laga den hemma! Nu under Corona så har Bastard börjat med ett koncept där du kan köpa hem ett ”laga hemmakit” där du får burgare, bröd och ost med dig hem Till 1 person för bara 69 kronor! Med receptet här så är det nästan lika enkelt som att beställa den på restaurang, men kanske snäppet roligare?