Jävligt Spansk

Ny månadsburgare på Bastard Burgers!

Hej!

Hoppas allt är bra med er! Här kommer ett väldigt sent levererat recept på Jävligt Spanskt, Mars och Aprils kampanjburgare på Bastard Burgers signerad av moi!

Corona har ju kommit och distraherat ganska mycket på senaste, så jag har liksom kommit av mig med en del av mina vanliga aktiviteter, så det här receptet hamnade lite efter. Jag blev dessutom inte så nöjd med de första bilderna jag tog av burgarna när jag utvecklade receptet i februari, så… ja. Jag har helt enkelt en massa ursäkter för att inte ha publicerat receptet 😛

Men nog med det. Här är det nu i alla fall!

Burgaren är en take på hur det skulle vara att servera tapas i burgarform, beyondburgare med vegoost, vitlök och chilifrästa grönsaker, mojo rojo och aioli samt krispiga pommes ger en sjukt god kombo av fett, kolhydrater, chili och vitlök som åtminstone jag går sjukt mycket igång på! Det är något med den här kombinationen som får mig att bara vilja sitta och gassa i solen med en kall öl och njuta av livet 😉

Och just det kan vi ju faktiskt ändå göra fortfarande! Beställ vegansk take out från Bastard, ta din påse och sätt dig i en park på behörigt avstånd från en polare och knäpp varsin iskall folkölscorona, den enda bra saken med det namnet, och ta vara på det fina som ändå finns nu när det börjar bli vår. Det vet jag att jag då banne mig ska göra.

Eller laga den hemma! Nu under Corona så har Bastard börjat med ett koncept där du kan köpa hem ett ”laga hemmakit” där du får burgare, bröd och ost med dig hem Till 1 person för bara 69 kronor! Med receptet här så är det nästan lika enkelt som att beställa den på restaurang, men kanske snäppet roligare?

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

Burgare med pommes, mojo rojo och aioli
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på [email protected] eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

recept i det här inlägget

Burgare med pommes, mojo rojo och aioli

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!