Jordgubbspannacotta utan gelatin

Jag är generellt ganska dålig på det här med efterrätter. Jag lagar dem inte så gärna, jag äter dem inte så gärna och jag tycker att de oftast är alldeles för söta. Jag är mer av en ostperson. A cheese kinda man så att säga. Men jag måste säga det, pannacotta är mitt undantag som bekräftar regeln. Det är ju svinigt gott och faktiskt apenkelt att göra, vilket man inte riktigt kan tro det om man aldrig har försökt.

Ni har en annan variant av mitt recept, helt veganskt, här. Det går att göra även den här varianten vegansk (och då rejält mycket nyttigare!) men då vi inte hade några veganer så körde vi på fulla muggar av det som amerikanarna kallar ”full cream”, 40 % vispgrädde.

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

Enkel och god efterrätt med gelesocker och havregrädde
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
10 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
10
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på [email protected] eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

recept i det här inlägget

Enkel och god efterrätt med gelesocker och havregrädde

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!