fbpx

Krämig pasta med soltorkade tomater, rosmarin, champinjoner och fetaost

IMG_9658Hej!
Jag måste erkänna att jag blir hungrig bara av att tänka på det här receptet. Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè. Jag måste laga det här oftare.
Den här typen av pastarecept känns dock lite som något av en bastard. Som ni kanske märkt är jag ganska mycket för att laga pastarätter med krångliga namn, typ puttanesca, siciliane, carbonara eller bolognese. Inte sånna här fjompiga ”Pasta med X, Y, Z, Å, Ä och Ö” grejer. Det funkar på italienska; ”Pasta con aglio e peperoncino”, men inte riktigt på svenska. Det blir liksom lite samma känsla som med svenska pizzor. Bananpizzan med curry, banan, jordnötter och typ nån sorts köttgrej. Inte så true. Nä tacka vettja en Margharita Napolitana. 😀
Jaja, gott som fan är var det iaf!

[hr]
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂

* indicates required


<div ”>



IMG_9653

IMG_9665

IMG_9671

DELA INLÄGGET

Recept från inlägget

med rosmarin, champinjoner och fetaost
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest

21 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Gör som 0 +
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Veganskt eller vegetariskt
Tillfälle
Typ av mat
Egenskaper
Passar denna säsong
Recept Från Världens Hörn
Högtider
Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Gör som 0 +
21
0
Kommentera gärna! :)x
()
x