Hej!
Hoppas allt är bra med er! Här rullar livet på. Nu är det snart bara en vecka kvar innan jag blir helt på egen hand, och bloggar på heltid. Vet att jag typ sa exakt samma sak i förra inlägget, men alltså ärligt. det här är enormt! Prestationsångesten börjar krypa på big time kan jag säga! :O
Haha, men det ska nog gå bra (försöker jag intala mig själv). Jag ska göra listor, meditera på dem och se till att försöka fatta så vettiga beslut som möjligt, lyssna in alla goda tips jag får och framförallt snacka en massa med er, bästa läsare! Det gäller att fånga in och lyckas skala upp Jävligt Gotts magkänsla, inte att vattna ur och tappa bort grejer.
Men, men. Det handlar ju om maten här, inte om mig, eller hur? 😉 Som ni kanske minns (eller inte, vem brydde sig om det eg.? 😉 ) så serverade jag en svampsoppa som förrätt när jag var med på Halv Åtta Hos Mig förra våren. Jag var ärligt talat inte så värst nöjd med den, så jag har dragit mig lite för att laga den på nytt, eller dela med mig av receptet. Men, nu förra veckan gav jag det en ny chans, och banne mig om det nog inte ändå blev riktigt gott den här gången. Jag kan verkligen rekommendera att ta er tiden till att också knapersteka tofun riktigt väl så ni får lite varierande textur på soppan. Det förhöjer verkligen upplevelsen!