fbpx

Krämig svampsoppa på kantareller och svart trumpetsvamp

dsc_3337
Hej!
Hoppas allt är bra med er! Här rullar livet på. Nu är det snart bara en vecka kvar innan jag blir helt på egen hand, och bloggar på heltid. Vet att jag typ sa exakt samma sak i förra inlägget, men alltså ärligt. det här är enormt! Prestationsångesten börjar krypa på big time kan jag säga! :O
Haha, men det ska nog gå bra (försöker jag intala mig själv). Jag ska göra listor, meditera på dem och se till att försöka fatta så vettiga beslut som möjligt, lyssna in alla goda tips jag får och framförallt snacka en massa med er, bästa läsare! Det gäller att fånga in och lyckas skala upp Jävligt Gotts magkänsla, inte att vattna ur och tappa bort grejer.
Men, men. Det handlar ju om maten här, inte om mig, eller hur? 😉 Som ni kanske minns (eller inte, vem brydde sig om det eg.? 😉 ) så serverade jag en svampsoppa som förrätt när jag var med på Halv Åtta Hos Mig förra våren. Jag var ärligt talat inte så värst nöjd med den, så jag har dragit mig lite för att laga den på nytt, eller dela med mig av receptet. Men, nu förra veckan gav jag det en ny chans, och banne mig om det nog inte ändå blev riktigt gott den här gången. Jag kan verkligen rekommendera att ta er tiden till att också knapersteka tofun riktigt väl så ni får lite varierande textur på soppan. Det förhöjer verkligen upplevelsen!
dsc_3323-1
dsc_3322

dsc_3331

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

på kantareller och svart trumpetsvamp
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
4 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
4
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!