fbpx

Låt mig presentera: Eat Green Academy

Jävligt Gott och Pelle Bergkvist startar nytt utbildningsföretag

PRESSRELEASE 2021-07-16

Matprofiler satsar på onlinekurser inom grön gastronomi

Gustav Johansson och Pär Bergkvist startar Eat Green Academy AB – ett nytt företag som ska erbjuda onlinekurser inom hållbar gastronomi riktade till offentliga kök, livsmedelsföretag och dagligvaruhandeln.

”Det finns en efterfrågan på kurser inom grön gastronomi; pedagogiska, kreativa och inspirerande kurser som många kan ta del av samtidigt. Matbranschen har stor utmaningar framför sig, vi vill vara en del av den resan”, säger Gustav Johansson – som också ligger bakom ”Jävligt gott”, Sveriges största veganska matblogg.

”Det här är det bästa av två världar; Gustav har en gedigen kunskap inom växtbaserad matlagning och kursverksamhet – själv har vi byggt upp värdefulla erfarenheter inom den offentliga gastronomin, restaurangbranschen och dagligvaruhandeln”, säger Pär Bergkvist, VD på Bergkvist Publishing.

Eat Green Academy AB producerar redan i sommar kurser tillsammans med ett flertal kommuner; bl a Lund, Helsingborg och Sundsvall och erbjuder från och med idag ett ambitiöst utbud av kurser som kommer att utökas under hösten och 2022.

Gustav Johansson

Ligger bakom Jävligt gott; Sveriges största veganska matblogg, han är dessutom kokboksförfattare, kursledare och föreläsare.

Pär Bergkvist

Driver matförlag med varumärkena Restaurangvärlden, Magasin Måltid, Årets Bonde, Svenska Gastronomipriset, White Guide Junior och White Guide Green.

www.eatgreenacademy.se

@eatgreenacademy

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Eat Green Academy, Hållbarhet, Media

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!