Äntligen har stressen lagt sig något. Julklapparna är öppnade. Julmaten är lagad. Lägenheten är hyfsat välstädad och insikten om att jag har två veckors ledigt framför mig börjar långsamt sjunka in.
Gud. Vad. Skönt.
Men att hålla på med bloggen är för mig allt annat än jobb, så det ska bli ett nöje att få lite tid till att pyssla och fixa med inlägg och behind the scenesgrejer under mellandagarna. Som ni kanske märkt har det hänt en hel del grejer här på bloggen under hösten. Soundcloudlänkar till matradio, annonser, related postslänkar, nytt utseende, nya receptkategorier, instagramgallerier och mycket annat. Allt en del i mitt försök att styra upp det hela och bli liiiite proffsigare än vad jag varit tidigare. Men det tar ut sin rätt, både i tid och i småproblem.
Men men, det behöver inte ni bry er om. Jag lämnar er till ert eget julmys med ett första litet tips till nyårsmiddagen. Det här är en helt amazingly good och superenkel efterrätt som ser riktigt snygg och kompicerad ut när den är klar. Pefekt för nyår, eller whenever you need to show off lite.
Receptet kommer från min sambos farmor Greta, det gör även traditionen av att torka havreflarnen på dammsugarslangen. Don’t ask me why, men lite lustigt är det.
Lingonparfait med hemmagräddade havreflarn
DELA INLÄGGET
Relaterade taggar:Teman
Kommentera gärna!
Prenumerera
Logga in
6 Kommentarer
Mest röster
Nyast
Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer