fbpx

Lingonparfait med hemmagräddade havreflarn

IMG_2189 (800x600)
Äntligen har stressen lagt sig något. Julklapparna är öppnade. Julmaten är lagad. Lägenheten är hyfsat välstädad och insikten om att jag har två veckors ledigt framför mig börjar långsamt sjunka in.
Gud. Vad. Skönt.
Men att hålla på med bloggen är för mig allt annat än jobb, så det ska bli ett nöje att få lite tid till att pyssla och fixa med inlägg och behind the scenesgrejer under mellandagarna. Som ni kanske märkt har det hänt en hel del grejer här på bloggen under hösten. Soundcloudlänkar till matradio, annonser, related postslänkar, nytt utseende, nya receptkategorier, instagramgallerier och mycket annat. Allt en del i mitt försök att styra upp det hela och bli liiiite proffsigare än vad jag varit tidigare. Men det tar ut sin rätt, både i tid och i småproblem.
Men men, det behöver inte ni bry er om. Jag lämnar er till ert eget julmys med ett första litet tips till nyårsmiddagen. Det här är en helt amazingly good och superenkel efterrätt som ser riktigt snygg och kompicerad ut när den är klar. Pefekt för nyår, eller whenever you need to show off lite.
Receptet kommer från min sambos farmor Greta, det gör även traditionen av att torka havreflarnen på dammsugarslangen. Don’t ask me why, men lite lustigt är det.
IMG_2190 (800x580)
IMG_2172 (800x600)

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

med hemmagräddade havreflarn
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
6 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
6
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!