Hej!
Det här receptet är inspirerat av södra Frankrike och Provence med oliver, örter och mustiga smaker. Salladen passar perfekt på en buffé, som en lättare måltid i sig eller som ett riktigt matigt alternativ till pasta eller potatis till till exempel grillat.
Det är enkelt också! Koka linserna, hacka grönsakerna, stek dem och rör sen ner linserna. Toppa med citron, färska örter och olivolja och sen är det klart!
Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora vegorörelse – skapat av och med er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon, eller köp något från vår nya webshop! All vinst där går direkt till att vi kan göra fler recept och mer material som det här!
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂