Hej!
Nu är det bara två veckor kvar tills jag slutar på Fryshuset och börjar jobba heltid med bloggen. Jag är ganska rejält utfasad från de flesta processerna på jobbet och börjar lite så smått kunna känna av hur det ”nya livet” kommer att bli. Känns riktigt ballt, men ganska konstigt!
Väldigt mycket av det jag har gjort hittils med bloggen har ju skett på kvällstid, och alltid varit något av en kamp med att få tiden att räcka till för. Skriva recept, laga mat, fota, fixa med hemsidan, bokföra och verksamhetsutveckla. Allt det där kommer jag att ha så sjuuuukt mycket tid över till nu! Det känns ganska crazy faktiskt. Det ska bli väldigt roligt att se hur allt utvecklas när jag kan lägga så mycket kvalitetstid på det.
Som jag skrev för någon vecka sedan så får ni väldigt gärna fortsätta att komma med tips på grejer ni tycker att jag ska försöka laga, eller skriva om. Jag värdesätter era idéer och inputs sjukt mycket!
Den här veckan har mitt vardagsvegotema kommit till sitt slut, och jag kan presentera det sista receptet. Det har varit väldigt roligt att få utmana sig själv och försöka sätta lite ny twist på gamla klassiska husmansrecept.
Det här receptet är en liten fusion mellan gräddstuvad och klassisk råstekt pytt i panna, där jag steker quornbitarna separat för att inte musha ihop rätten för mycket. Quorn mår absolut bäst om det får marinera lite i förväg och inte steks så jättehårt. Därför passar bitarna perfekt att gräddstuvas kort!
Och jo, ni vet väl att jag finns på både facebook och instagram va? Följ mig där för dagliga uppdateringar och inspiration 🙂