fbpx

Lyxig vegetarisk pytt i panna

unnamed
Hej!
Nu är det bara två veckor kvar tills jag slutar på Fryshuset och börjar jobba heltid med bloggen. Jag är ganska rejält utfasad från de flesta processerna på jobbet och börjar lite så smått kunna känna av hur det ”nya livet” kommer att bli. Känns riktigt ballt, men ganska konstigt!
Väldigt mycket av det jag har gjort hittils med bloggen har ju skett på kvällstid, och alltid varit något av en kamp med att få tiden att räcka till för. Skriva recept, laga mat, fota, fixa med hemsidan, bokföra och verksamhetsutveckla. Allt det där kommer jag att ha så sjuuuukt mycket tid över till nu! Det känns ganska crazy faktiskt. Det ska bli väldigt roligt att se hur allt utvecklas när jag kan lägga så mycket kvalitetstid på det.
Som jag skrev för någon vecka sedan så får ni väldigt gärna fortsätta att komma med tips på grejer ni tycker att jag ska försöka laga, eller skriva om. Jag värdesätter era idéer och inputs sjukt mycket!
dsc_3374
Den här veckan har mitt vardagsvegotema kommit till sitt slut, och jag kan presentera det sista receptet. Det har varit väldigt roligt att få utmana sig själv och försöka sätta lite ny twist på gamla klassiska husmansrecept.
Det här receptet är en liten fusion mellan gräddstuvad och klassisk råstekt pytt i panna, där jag steker quornbitarna separat för att inte musha ihop rätten för mycket. Quorn mår absolut bäst om det får marinera lite i förväg och inte steks så jättehårt. Därför passar bitarna perfekt att gräddstuvas kort!
Och jo, ni vet väl att jag finns på både facebook och instagram va? Följ mig där för dagliga uppdateringar och inspiration 🙂
dsc_3386

dsc_3401

dsc_3379

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

med vegokött, potatis och grönsaker.
Relaterade taggar:Matlagningstips, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
6 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
6
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!