fbpx

Månadens best of Jävligt gott på Instagram

Jag har tänkt att jag ska dra igång en ny liten tradition här på bloggen. Det senaste halvåret har jag blivit riktigt tokig i att hålla på och instagramma. Dels för att det är kul att fota, men också för att det är ett jättebra sätt att träffa och snacka med flera av er läsare. Jag behöver heller inte hålla ribban riktigt så högt på vilka recept jag postar eller hur ofta jag postar samma grejer om och om igen.
Men, det innebär att det är en massa som händer i mitt och bloggens liv som ni som bara följer mig här på bloggen missar. Därför tänkte jag att jag, från och med nu och typ varje månad framöver ska göra en kort sammanfattning över vad som hänt för kul på Instagram under den månad som gått. Typ någon sorts best of grej.
Så, without further ado, I give you. Jävligt Gotts  bästa moments från januari, enligt Mr Jävligt Gott himself. Dvs, enligt mig.
IMG_0009 IMG_0007
Vårens stora hemliga projekt är inte längre så hemligt. Jag och killarna från Owl Streets jobbar på en ny bok om Husmanskost! Här har ni ett av recepten som kommer att vara med. En f*skgratäng med tofu, purjo och portabello.
Och här är ett annat av recepten från den kommande boken. Pitepalt med rimmad tofu! Hur gott låter inte det? Men ni måste köpa boken för att få läsa hur man gör 😉
IMG_0008 IMG_0006
Havreflarn doppade i chokladsås. Världens enklaste och godaste grej alltså. När man glömt köpa fikabröd till téet och gästerna snart är på plats. 15 min senare. Klart!
Tacoknäckepizzaängel. What more is there to say?
IMG_0005 IMG_0004
Det här blev en helt sjukt god långpanna med BBQ Baked Beans gjord på svenskodlade vita bönor från Go Green. Recept från Jamie Olivers enormt grymma youtubekanal.
Svart kaffe, Astrid och Apornas rökta gourmekorv, knäckebröd och apelsin. Vad mer behöver en man (eller en bebis, som bilden förtäljer) för att ta sig genom dagen?
IMG_0003 IMG_0002
Den e allt fin den här affschen. Eller hur? 😉
Det här! Så sjukt jävla gott. Hemmagjort örtsmör, Veggyness pepparstek och rostad potatis. O M G.
IMG_0001 IMG_0010
Den nakne kocken.
Pestooo. <3

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Matlagningstips, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
2 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!