fbpx

Matbloggspriset och tankar om läsarfeedback

14195419_10154514905803420_3118562229698981700_o
Foto: Malin Sydne

Hej vänner!
Här kommer ett lite annorlunda inlägg. Inget recept. Inget nytt samarbete. Ingen restaurang eller ny stor resa. Bara lite hederligt gammalt tiggeri och kåseri.
Men, innan jag kommer till det där med tiggeriet så vill jag säga några korta grejer. Först och främst, ska ni verkligen veta, är jag så sjukt tacksam för allting ni har gett mig. Alla ni som läser, testar, lagar, och som då och då återkopplar och säger hej. Alla ni som peppat, köpt mina kokböcker, gett tips på grejer jag borde testa eller som kommit med återkoppling på hur ni gjort egna varianter av mina recept.
Men kanske framförallt också till alla er som inte varit odelat superpositiva hela tiden, utan som gett utrymme för kritik och konstruktiv feedback. Jag fick en särskild sådan kommentar här i förrgår från en kille som heter Niclas, och jag vill lyfta det samtal som följde på hans kommentar lite extra.
För det han tar upp spelar roll. Det spelar jättestor roll för mig personligen, det spelar jättestor roll för bloggen, och det spelar jättestor roll för er som läsare och för vår relation.
14205976_10154514906088420_7716441833889302805_o
Foto: Malin Sydne

14207771_10154514905978420_3695847053339558910_o
Foto: Malin Sydne

Jävligt Gott håller på och utvecklas och förändras. Som ni kanske har sett så har jag sagt upp mig från mitt jobb för att satsa på bloggen på heltid, och med det kommer både stora möjligheter men också stora utmaningar. Det sista jag vill är att bloggen och vår relation ska bli lidande av det här, men jag måste också erkänna att jag har mycket att lära och att jag kommer att gå på en och annan beta.
TurkosSå, ta er gärna en sekund och läs vårt lilla (långa) utbyte i kommentarsfältet här  och låt mig gärna veta hur ni ser på det hela. Det är väldigt värdefullt för mig!
Och (här kommer tiggeribiten 😉 ) OM ni gillar vad jag gör, så gå gärna in på Matbloggspriset.se/nominera och nominera mig. Det skulle betyda sjukt mycket för mig!
All the best,
Gustav
P.S De sjukt fina bilderna kommer från en privat liten tillställning jag caterade för några veckor sedan. Foto: Malin Sydne.se D.S

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

Relaterade taggar:Artiklar

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
14 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
14
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!