fbpx

Matlagningsevent för företag en stor succé – Boka ett eget för våren!


***I samarbete med Klimatkompensera.se***
Hej!
Med det här inlägget och videon ovan vill jag rikta ett stort tack till alla de glada människor och modiga företag som under vintern här har gästat mina matlagningskurser där vi tillsammans lagat upp ett stort julbord i form av en helkvälls matlagningskurs och event. Just julbordet har lämpat sig särdeles väl för detta då det ju i stort sett är en jättelik buffé, fylld av olika sorters rätter som allesammans är både väldigt traditionsbundna och ofta köttbaserade. Precis den typer av mat som jag specialiserar mig på att försöka göra tillgängligt för fler, och mer hållbart genom att göra dem växtbaserade.
Men det betyder inte på något sätt att julbordskurser är det enda vi kan eller kommer att genomföra. Efter vinterns succé så är det här ett givet format att fortsätta med. Det är otroligt kul att både kunna ge företag eller privatpersoner en riktigt rolig och lärorik kväll samtidigt som jag också får ta konceptet med Jävligt God mat ut i verkligheten och bjuda folk på den. Det är inte en restaurang, det är det inte, men det är inte långt ifrån i slutändan då det handlar om att konkret bjuda folk på maten de kanske inte trodde var möjlig och på samma gång bjuda dem på en riktigt fin upplevelse!Ett av företagen som bokade in en kurs under november månad var Tricorona Climate Partner som driver Klimatkompensera.se och som jag har ett långsiktigt samarbete med. Vi vill få fler privatpersoner att få upp ögonen för att även de kan klimatkompensera för de delar av sin klimatpåverkan som de har svårt att minska genom att ändra saker i sin vardag. En jättebra grej tycker jag. Det är otroligt viktigt att fler får upp ögonen för att även om de kanske upplever sig kunna sluta flyga, eller äta kött över natten ändå kan bidra i större utsträckning till att förhindra uppvärmningen.

Tricorona använde matlagningskursen som ett tillfälle att bjuda in sina företagskunder som de jobbar med till ett lyxigare och mer speciellt julbordsfirande så på plats hade vi drygt 20 personer från ca 10 olika företag + Tricorona som tillsammans lagade upp ett 30 rätters julbord. Tillsammans förevigade vi kvällen i en video som jag tycker väldigt bra sammanfattar vilket budskap jag vill få ut med de här kurserna och känslan under kvällen och vad Tricorona och deras kunder fick ut av det hela. Ett jävligt gott julbord helt enkelt!

Om ni också är sugna på att laga det här julbordet själva hemma till jul så har jag faktiskt redan nu släppt receptet på alla 30 rätterna här på bloggen! Det är helt gratis och bara att använda bäst ni vill.
Om ni är sugna på att boka upp ett liknande företagsevent för ert företag där vi:

  • Ses för en helkväll i riktigt fina lokaler i Stockholms innerstad och lagar och äter en stor 100 % växtbaserad buffé tillsammans
  • Jag inleder med en 30-40 minuters inspirationsföreläsning om varför och hur man kan och borde äta jävligt god växtbaserad mat anpassad efter era önskemål
  • Kan vara mellan 15 och 25 personer åt gången
  • Har alkoholtillstånd och möjlighet att anpassa tider efter era önskemål
  • Kan anpassa temat efter säsong eller era önskemål med fokus på antingen husmanskost, grillat, italienskt, favoriter från bloggen, påsk, jul, eller annat anpassar efter vad ni önskar!

Läs mer här eller kontakta oss direkt för bokning och frågor på linda@javligtgott.se!

Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora vegorörelse – skapat av och med er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon, eller köp något från vår nya webshop! All vinst där går direkt till att vi kan göra fler recept och mer material som det här!
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂 

* indicates requiredDELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Artiklar, Event, Kurser

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!