fbpx

Max lanserar nya veganshakes och lyxshakes på kokos!


Hej!
Idag var jag inbjuden på en pressprovning av Max nya veganska milkshakes som släpps på prov idag i Stockholm och snart kommer till ett gäng  ytterligare städer i Sverige, med målet om att så fort som möjligt finnas på alla Max restauranger!
De nya produkterna är tre stycken enkla milkshakes i smakerna jordgubb, choklad och vanilj, samt tre stycken så kallade ”lyxshakes” där milkshakesen blandas ut med olika typer av bär eller ”fruktsylter” för att ge en lyxigare känsla. Alla är baserade på kokosglass och har en väldigt neutral smak där jag personligen inte alls känner av kokosen. Konsistensen är tjock och krämig och smakar verkligen glass! Superbra verkligen.

@maxhamburgare släpper veganska milkshakes och lyxshakes IDAG! 😱 Jag har just testat dem och de är stört goda! Tre milkshakes, choklad, jordgubb och vanilj och tre lyxshakes, jordgubb, blåbär och den tillfälliga kampanjsmaken päron. De finns först på Hötorget och snart på ett antal testrestauranger spridda i Sverige och om allt går vägen kommer de ut på fler ställen i sommar. Shakesen är kokosbaserade men har i stort sett ingen bismak av kokos alls och är superkrämiga. Men vet ni vad som är det bästa??? De vanliga veganshakesen kommer att ERSÄTTA den gamla milkshaken!!! De har bara en milkshakemaskin och den kommer göra vegoshakes! 😱✌🏽 Lyxshakesen kommer finnas kvar i mjölkversion för de som vill, då mjukglassmaskinen kommer ha kvar mjölkglass. Men ändå!!! No more milk in the shakes, just awesomeness! #maxhamburgare #jävligtgott #milkshakes #veganmilkshake #vegan #vegetarian #vego #vadlagarduförveganmatidag #veganmat #vegoblogg #matblogg #matbloggare #middagstips #vadblirdetförmat #veganism #vegansofig #vegans #veggie #veganfoodporn #greenproteinshift #proteinskiftet #plantbased #växtbaserat

Ett inlägg delat av Gustav Johansson (@javligtgott)


Men, det roligaste och häftigaste av allt är inte att dessa shakes (som de kommer kallas, då de inte får kallas milkshakes då de inte innehåller komjölk enligt relativt ny lagstiftning) finns, utan det faktum att de kommer att ERSÄTTA den nu existerande komilkshakesen på alla restauranger där de introduceras! Varje Maxrestaurang har bara en milkshakemaskin och den kommer vara laddad med kokos från nu och framåt! Hur bra och modigt är inte det?!
Det här mina vänner är framtiden. När växtbaserad mat är så bra, och så god så att den helt enkelt konkurrerar ut originalen på deras egna hemmaplan. Då händer det grejer.


Lyxshakesen kommer dock fortfarande att också gå att få gjord på komjölk även framöver då den också kan göras på mjukglass, vilket i dagsläget inte ersätts av ett kokossubstitut.
Idag finns lyxshakesen i tre smaker, en blåbär och en jordgubb som är permanenta smaker och en till som växlar efter kampanj. Just nu är det en jättegod päronshake, som ni bara måste skynda er dit för att testa!
Shakesen testas nu i ett första steg på Max restaurang på Hötorget i Stockholm, och kommer därefter i nästa steg att testas på restaurangerna i Luleå city, Umeå city, Uppsala city, Göteborg Gamla Ullevi och Malmö city. Om gästerna är nöjda med smak och kvalitet är Max mål att lansera shaken under sommaren i alla restauranger. Så vi håller tummarna för det!

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Recensioner, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
4 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
4
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!