fbpx

Buda på middag med Jävligt Gott och Happy Food By Petra i Musikhjälpen


Hej!
Igår började Musikhjälpen som i år håller till i Umeå och har tema ”Barn är inte till salu”. De samlar in pengar för att motverka sexhandel och trafficking av barn, och det känns ju otroligt jävla viktigt (jag får ångest bara jag skriver det här..! :'( ) så jag och min polare Petra har bestämt oss för att göra vad vi kan för att samla in lite pengar till detta otroliga viktiga ämne!
Om du också vill starta en auktion för att samla in pengar till Musikhjälpen så kan du göra det här!
Eller, så bidrar du direkt med en slant till den här insamlingen som en tjej i gruppen ”Vad Lagar Du För Veganmat Idag” startade i ”Vegorörelsens” namn här för någon dag sedan. Den är redan uppe på plats 22 av landets alla insamlingar och tillsammans kan vi nog göra sjukt stor skillnad! Så även om du lägger ett bud på vår middag kan du också swisha 10 kronor till Vegobössan 🙂

Få en oförglömlig veganmiddag lagad av två av Sveriges största veganmatbloggare!

Gustav Johansson och Petra Cavini har bägge två vunnit Sveriges största folkvalda matbloggspris, Gustav med 2016 och Petra 2017 och driver bägge två av Sveriges mest uppskattade vegobloggar Jävligt Gott och Happy Food by Petra. Nu kan DU få komma till Stockholm och vara gäst i Gustavs nya veganska matlagningsprogram och få en helkväll där du får laga mat tillsammans med Gustav och Petra. Det hela förevigas så klart på youtube och du och dina vänner får förhoppningsvis en riktigt schysst dag ni kommer minnas länge!
Gustav och Petra står för ev. resa till Stockholm och boende inom rimliga ramar och ni förväntas bara bjuda på er själva och ha så trevligt som möjligt.
Erbjudandet gäller för max 4 personer i grupp, och tillfället bestäms tillsammans någon gång under våren (typ, slutet på jan, feb, eller mars).
För mer information och frågor, maila kontakt@gustavjohansson.se
[button link=”https://www.tradera.com/item/280404/297840797/middag-med-javligt-gott-och-happy-food-by-petra-i-javligt-gotts-nya-matprogram-”]BUDA HÄR![/button]

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!