fbpx

Mild tomatsoppa med snäckpasta

IMG_4942
Hej!
Jag vet inte hur det är hemma hos er, men hos oss har Keldas Milda Tomatsoppa tagit våra barn med storm de senaste åren. Det är en klassiker i topp med potatisbullar, pannkakor och nudelsoppa till barnluncherna under sommaren (ja, vi håller inte jättehårt på det där med avancerad och supernyttig mat när 9 hungriga kusiner måste utfodras efter en lång förmiddag på studsmattan eller i spelgrottan). Jag gissar att vi nog inte är den enda barnfamiljen som upptäckt den, för den är dessutom den enda av deras soppor som regelbundet verkar vara slut i hyllorna, både här hemma i Stockholm och nere i Ängelholm där vi häckar om somrarna.
Så, tänkte jag då. Matbloggare som jag är – kan man inte försöka laga något liknande själv?
Så klart man kan. Och gott blev det, och barnen gillade den också (i alla fall det enda barn som fick testa, vilket i det här fallet var min treåring). Sen blev det inte exakt som Keldas tomatsoppa, men vad gör väl det? Ett tips för att göra soppan ännu mer barnvänlig är att mixa den innan pastan åker ner, vilket jag skippade då jag inte hade tillgång till någon mixerstav för tillfället.
IMG_4956
IMG_4944

IMG_4958

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

med snäckpasta
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
1 Kommentar
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
1
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!