fbpx

Mother Of All Tomato Salads – Bloody Good BBQ Poster Nr 3

tomatosalad-1 (1024x683)Jag, som säkert många andra svenskar, tillbringar  årets svalaste nio månader med att längta efter sommaren. Att längta efter sol, efter bad, sommarstugor och efter god mat som äts ute på verandan under långa ljusa sommarkvällar.
Inget annat recept fångar alla de sakerna för mig som det här. Dels för att det måste göras på de absolut godaste tomater du kan hitta, men också för att det på så många sätt förkroppsligar sommaren och solen. Plus att det kanske är världens bästa tillbehör till grillat.
Ursprungsreceptet är stulet från Jamie Oliver (tack Jamie!) och det har dubbats till det godaste jag lagat i år av min ytterst kräsna sambo.
I give you – The mother of all tomato salads. Bloody Good Vegetarian BBQ Poster nr 4.
DSC_1833
DSC_1844 (1024x685)
Här ovan är några bilder från två veckor sedan när jag var nere vid Skälderviken och hade tillgång till billiga och fantastiska Vikentomater. Till så åt vi Världens Godaste Halloumispett – se det som en sneakpeak inför kommande veckas postertema 😉
Nu kan du föreviga receptet på din egen köksvägg, eller varför inte göra som jag och häng den på toalettdörren så att du får något roligt att fundera över i badkaret.
Affischen köper du på owlstreets.com. Ange rabattkod Jävligtgott2014 så får ni 20 % rabatt!
tomatosalad-2 (1024x662)
Jag har redan skrivit om receptet för något år sedan här på bloggen, så är du sugen på att laga det är du varmt välkommen att check it out här. Jag rekommenderar er verkligen att käka salladen med ett gäng rivna mozzarellabollar i och färskt bröd till. Funkar perfekt till alla former av grillat. Och som vanligt är receptet bara en fingervisning – gör som du vill med marinaden eller med ytterligare ingredienser. Det viktigaste är att det blir jävligt gott.
Så här såg det ut förra sommaren när jag gjorde samma sallad, fast med mindre ost och större tomatbitar. Det funkar det med! 🙂
DSC_0574
DSC_0567

DELA INLÄGGET

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Recept från inlägget

Lyxig tomatsallad med massor av smak!
Relaterade taggar:Matlagningstips, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
1 Kommentar
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
1
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!