”Jordens resurser är under stor press. Inom livsmedelsindustrin behöver omställningen mot ett mer hållbart matsystem snabbas på. Nu går startskottet för andra upplagan av Polarbröds årliga initiativ Framtidsreceptet, vars syfte är att söka lösningar på hur vårt matsystem ska bli mer cirkulärt och hållbart. I år djupdyker Polarbröd tillsammans med Jävligt Gott i Sveriges starka mellanmålskultur. Hur kan vi producera och konsumera mellanmål på nya, hållbara sätt? ”

Framtidsreceptet
Hur äter vi mellanmål nu, och hur ser framtidens hållbara mellanmål ut? Vi har fått det ärofyllda uppdraget att under våren utforska hur framtidens hållbara mellanmål kan se ut. Detta tillsammans med Polarbröd AB. Projektet är både spännande och ambitiöst, och vi har stora förhoppningar på att hitta alternativ som är både mer hälsosamma, hållbara, och såklart: goda!
”Framtidsreceptet handlar om att samarbeta, att inspireras och att hjälpas åt för ett mer hållbart matsystem”
Vi behöver förstås er input
Vi kommer behöva inspel tidigt i processen för att välja riktning på projektet, men även därefter för att stresstesta våra idéer och ta konceptet vidare ut i landet! Företag, organisationer, och restauranger är därför välkomna att höra av sig till oss för en gemensam kraftansträngning.
Nu är det dags att skicka mellanmålet in framtiden!
Polarbröds pressmeddelande: https://www.mynewsdesk.com/se/polarbrod_ab/pressreleases/polarbroed-ska-utveckla-framtidens-haallbara-mellanmaal-3367790