fbpx

Nu skickar vi mellanmålet in i framtiden

Ropen skalla: hållbara mellanmål åt alla

Jordens resurser är under stor press. Inom livsmedelsindustrin behöver omställningen mot ett mer hållbart matsystem snabbas på. Nu går startskottet för andra upplagan av Polarbröds årliga initiativ Framtidsreceptet, vars syfte är att söka lösningar på hur vårt matsystem ska bli mer cirkulärt och hållbart. I år djupdyker Polarbröd tillsammans med Jävligt Gott i Sveriges starka mellanmålskultur. Hur kan vi producera och konsumera mellanmål på nya, hållbara sätt?

Framtidsreceptet

Hur äter vi mellanmål nu, och hur ser framtidens hållbara mellanmål ut? Vi har fått det ärofyllda uppdraget att under våren utforska hur framtidens hållbara mellanmål kan se ut. Detta tillsammans med Polarbröd AB. Projektet är både spännande och ambitiöst, och vi har stora förhoppningar på att hitta alternativ som är både mer hälsosamma, hållbara, och såklart: goda!

”Framtidsreceptet handlar om att samarbeta, att inspireras och att hjälpas åt för ett mer hållbart matsystem”

Vi behöver förstås er input

Vi kommer behöva inspel tidigt i processen för att välja riktning på projektet, men även därefter för att stresstesta våra idéer och ta konceptet vidare ut i landet! Företag, organisationer, och restauranger är därför välkomna att höra av sig till oss för en gemensam kraftansträngning.


Nu är det dags att skicka mellanmålet in framtiden!


Polarbröds pressmeddelande: https://www.mynewsdesk.com/se/polarbrod_ab/pressreleases/polarbroed-ska-utveckla-framtidens-haallbara-mellanmaal-3367790

DELA INLÄGGET

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest

0 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Gör som 0 +
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Veganskt eller vegetariskt
Tillfälle
Typ av mat
Egenskaper
Passar denna säsong
Recept Från Världens Hörn
Högtider
Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

0
Kommentera gärna! :)x
()
x