fbpx

Ny bok: Jävligt God Husman – Förbeställ nu!

DSC_0090
Jag är fruktansvärt stolt och glad att idag kunna presentera mitt och killarna på Owl Streets nya bäbis – kokboken Jävligt God Husman!
Vi har jobbat hela våren på den och nu har det första exemplaret äntligen kommit ifrån tryckeriet. Jag hoppas att ni kommer att tycka om den precis lika mycket som jag.
Jävligt God Husman är en bok om den mat som jag växte upp med och som har präglat min matlagning och min syn på god mat ända sedan dess. Men precis som väldigt mycket annan mat jag växte upp med så är den svenska husmanskosten inte direkt vegetarisk. Ni som har följt min blogg ett tag har dock kanske insett att jag inte riktigt är typen som låter mig hindras av det. Jag har därför spenderat våren med att försöka vegoifiera några av min barndoms favoritrecept, och tillsammans med Owl Streets fantastiska illustrationer och boktryckarkonster så har detta resulterat i denna bok.
DSC_0076
På 48 sidor hittar ni 17 recept alla vackert handillustrerade av Niclas Boman. De flesta recepten är lakto-ovo vegetariska men i stort sett alla (förutom pappas pannkakor) har också medföljande instruktioner för hur de kan veganiseras.
Boken levereras så fort den har kommit ifrån tryckeriet den 25 maj, men redan nu kan ni få en försmak av vad den kommer att innehålla och också beställa den ifrån förlaget Owl Streets webshop. Där kan ni också läsa deras fina beskrivning av boken.
Boken är på svenska, är 4,7 mm tjock med limmad rygg och har ett vackert handillustrerat separat skyddsomslag.
Pris 187:- plus frakt.
Beställ här!
DSC_0126
DSC_0118
DSC_0085
DSC_0064
DSC_0053

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Artiklar, Kokböcker

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
7 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!