fbpx

Ny Kreatör på Jävligt Gott: Linn Svala

Hej hörrni! Idag har jag det stora nöjet att få presentera kreatör nummer fem på Jävligt Gott! Linn Svala är säkert välbekant för en del av er under användarnamnet @tjenavegan på Instagram och Tiktok där hon underhåller oss alla med jävligt god mat, härliga drinkar och sin fanatstiska humor och stil. Ett väldigt säkert tillskott till Jävligt Gott kan jag lova!

Så här presenterar Linn sig själv:

”Jag driver instagram sidan Tjenavegan och har gjort det sedan 2017 i samband med att jag blev vegan och lagade min egen mat. Det blev en otrolig hobby som nu är mitt drömjobb!

Jag älskar att experimentera med goda tilltugg, tillhörande drinkar, lyxiga förrätter och jävligt god vegansk mat!

Och så är svarade hon på min lilla intervju!

Vem är du?

Jag är Linn Svala, 23 gammal & driver Instagram sidan @Tjenavegan där jag bjuder på drinkar, kaningos & tilltugg🐰

Vad betyder Jävligt God Vegomat för dig?

Jävligt god vegomat för mig är något som ALLA gillar! Även Anders 47!

Vad brinner du för?

Jag brinner för djurens rätt i samhället och jävligt gott vegobubbel! 

Vad är du grym på?

Jag är grym på förrätter, smårätter & grym vegansk mat, som såklart ska efterlikna ”kötträtter” som vi alla gillar och är vana vid! Det är inte kött som smakar illa, det är smaken av ett litet liv som ligger på tallriken som smakar illa.

Vad kommer vi få se dig skapa här framöver?

GRYMT goda smårätter, tilltugg, drinkar & mycket mer!!

Vart kan man se mer av dig?

Ni hittar mig på instagram www.instagram.com/Tjenavegan eller på tiktok

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Kreatörer, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!