fbpx

Merch med Marc UÅ! The Revolution will be Veganized

Hej!

Väldigt kul nyhet! För att fira den nya kokboken så har jag teamat upp med GRYMME Marc UÅ i en ny serie med merchandise!

THE REVOLUTION WILL BE VEGANIZED!

Ni känner säkert igen Marc från alla Bastard Burgers olika väggillustrationer, samt snygga bakgrundsaffischer för månadsburgarna – och inte minst denna månads ASGODA Cloudberry Burger som han utvecklat hjortronsåsen till.

Vi utgick ifrån ett av mina favoritbegrepp – to veganize, och körde loss för fullt på alla de smarriga nya rätterna i boken, här samlade utifrån varifrån de olika rätterna kommer, Asien, Europa och Amerika!

Varje region har också fått symboliseras av ett varsitt djurs arm som sträcker sig upp i protest, en kyckling för Asien, en ko för Europa och en gris för Amerika. Allt med texten THE REVOLUTION WILL BE VEGANIZED!

För det är verkligen vad jag tror på! Det är genom att visa hur gott och hur enkelt det kan vara att faktiskt bara äta uppdaterade och veganiserade versioner av maten vi älskar som vi verkligen kommer att genomföra den här gröna och djurvänliga revolutionen. Det är MYCKET lättare att hjälpa folk med HUR de ska bete sig hållbarare än att bara säga åt dem att de borde göra det.

Marc med illustrationen till Cloudberry Burger!

Och det är precis den här idén som min nya kokbok Klassiska Rätter på Veganskt Vis bygger på! Tanken om att vi genom att ta maten människor älskar och göra den hållbarare och djurvänligare kan göra det lätt för folk att göra rätt. Du ska inte behöva välja mellan att äta kakan och ha den kvar.

The revolution will be veganized and it has begun!

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!