fbpx

Ny vegomässa på ChouChou – Framtidens mat!

Söndagen den 10:e september går Framtidens Mat Mässan av stapeln på restaurang ChouChou I MOOD Gallerian för första gången och ni alla är varmt välkomna! Vår ambition är att detta ska bli ett återkommande event för att lyfta alla de nya spännande och goda  som gör en god och hållbar framtid möjlig.

Bakom mässan står ChouChou, Jävligt Gott, Your Beet, A Better Future och Tasting Change. Fem aktörer som samlas i en gemensam vision om en godare och hållbarare värld. Under dagen kommer vi visa upp några av Sveriges och världens främsta och godaste växtbaserade produkter, sätta ihop ett spännande och utmanande seminarieprogram samt arrangera en dagslång fest med DJ:s, jävligt god mat och dryck.

Restaurangen kommer att vara öppen med mat och dryckesservering och det kommer finnas en mängd med spännande mat och dryckesutställare som kommer både sälja och bjuda på smakprover, produkter och råvaror under dagen. För att inte tala om att vi arrangerar en riktigt grym dagsfest hela dagen ute på ChouChous terass under de ikoniska holkarna. Det utlovas DJ:s, jävligt god mat från restaurangen och fulla rättigheter hela dagen (så klart enbart växtbaserade drycker, även alkoholfria!).

Vi kommer också sätta ihop ett riktigt schysst seminarieprogram där vi djupdyker ner i en massa relevanta ämnen och hur framtidens mat kommer att se ut.

Och vad är det bästa med allt? Jo det är helt gratis inträde!

Just nu jobbar vi för fullt med att sätta ihop programmet och rekrytera utställare men vi kan lova att det kommer att bli magiskt! Vill ditt företag vara med och ställa ut? Hör av er till eszter@abetterfuturenow.org!

Vill du komma som besökare? Allt du behöver göra är att boka upp datumet i din kalender och hålla koll i sociala medier för mer information och programmet och utställarna som kommer inom kort!

När och var: Söndag 10:e september på @chouchousthlm
Tid: 11.00-18.00
Vad: Stockholms nya vegomatmässa!
Pris: Gratis!

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Event

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
1 Kommentar
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
1
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!