fbpx

Onsdag på resande fot. Blev ingen stor matdag det inte….

Det har inte blivit så många inlägg skrivna den här veckan, men det är inte för att jag inte har ätit eller lagat grejer, det har bara varit lite för mycket jobb och andra grejer på gång. I onsdags var jag till exempel i Emmaboda. Satt på tåg större delen av onsdagen och förmiddagen på torsdagen. Allt sammanfattat blev det en ganska dyster matupplevelse måste sägas…

Det här var min lunch. En halvljummen micropizza och en påse chashewnötter. Jippie ka-yay. SJ:s inställning till vegetarisk mat är ett prima exempel på varför folk får för sig att vegetariskt inte är lika gott som ”vanlig mat”.
Nå nog fan kommer ingen annan att äta den jävla skitmaten om de har ett alternativ! Så länge SJ:s ambitionsnivå så fort de får för sig att slänga in en vegetarisk rätt på sin meny är ”ätbart och utan kött” så är det väl självklart att ingen annan än en jävligt hungrig vegetarian kommer att äta den, och alltså kommer det inte att var så värst lönsamt i jämförelse med en räkmacka eller köttbullar med potatismos. Nästa gång – försök att hitta på en rätt som faktiskt även en köttätare skulle kunna tänkas vara sugen på. Jag hjälper gärna till och komponerar ett par recept. Jag kan nästan garantera att ni har råd att anlita mig SJ.
Sedan såg min middag ut så här (salladen). Inte så upphetsande det heller. Fick berika den med hjälp av avsnitt tre av Sveriges mästerkock. Jag kan ju lugnt säga att jag hade hamnat bland topp tio i den där äggtävlingen.

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Recensioner, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!