fbpx

På onsdag blir jag TV kock!

mitt helt egna nya mattvprogram

Hej vänner!

Förhopningsvis har ni inte missat att på onsdag den 1 april (det är INGET SKÄMT) kommer det första avsnittet av mitt helt egna nya mattvprogram, ”Vegansk Husmanskost”, baserat på boken med samma namn ha premiär på den nya TV-kanalen Godare som har premiär samma dag!

Godare är en, för Sverige, helt ny kabel TV kanal som tidigare gjort succé i vårt grannland Norge och som BARA visar matprogram! Tänk dig va? En hel TV kanal som non stop bara visar massor med smarriga matprogram från hela världen.

Nu när de kommer hit till Sverige har de investerat i att producera tre helt egna Svenska matprogram, varav jag har fått äran och möjligheten att stå för ett!

Detta blir alltså, och jag vill understryka detta med all tydlighet, Sveriges första veganska TV matprogram sedan SVT sände Vegorätt i januari 2016, dvs på fyra år!

Det här programmet kommer dock att vara något helt annat. Dels är det mindre. Det är jag och min fantastiske filmare och redigerare Emil i mitt kök i Alvik som i åtta avsnitt plockar ut några av mina favoriträtter ur min kokbok Vegansk Husmanskost och visar hur du lagar dem samtidigt som jag ger användbara tips och trix på hur du kan göra din vardag grönare.

Min ambition med programmet är att avdramatisera vegansk matlagning och visa hur enkelt och framförallt hur VANLIGT det kan vara. Vi kommer att laga veganska versioner av helt vanliga svenska favoriträtter som tacos, köttfärssås, pannkakor, smörgåstårta och liknande rätter. Fast veganska!

Bara för att du vill äta hållbarare behöver du inte alls förändra hela din vardag och börja äta som en indier. Du kan äta precis vilken mat du vill, fast med nya råvaror.

Det vill jag försöka förmedla i det här programmet. Jag hoppas att ni kommer tycka om det, jag är mycket stolt.

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!