Jag är ett gigantiskt fan av palak paneer och om ni har följt bloggen ett tag så vet ni att jag under ganska lång tid har försökt få till ett bra recept med ganska så varierande resultat. Oftast inte bra. De har blivit för bittra, för tråkiga, haft för lite spenat, varit för lika tikka masala eller helt enkelt bara inte blivit goda.
Och nej, jag har väl inte ansträngt mig jättemycket för att hitta det perfekta resultatet på senaste. Istället fokuserade jag mig på att lära mig tillräckligt mycket för att göra en god paneer tikka masala, vilket jag faktiskt tycker att jag gjorde här nu senast. Så nu var det dags för ett nytt projekt, och vad kommer inte då som ett brev på posten förutom den coola Vegannasol och skriver en kommentar på ett av mina inlägg. Hon har den grymmaste veganbloggen jag läst på länge och som dessutom är fullsmockad med indiska recept. Heaven!
Hon hade ett recept på palak paneer som jag tyckte verkade gott och enkelt, så jag snodde det, gjorde om det lite efter mina egna preferenser och här har ni resultatet! När jag lagade rätten så hade jag dock inte riktigt alla ingredienser som jag skulle ha velat ha hemma, men det här receptet är så som jag skulle ha gjort det om jag hade haft dem.
[hr]
Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora veganska matlagningsprogram – skapat av och för er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon!
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂
[hr]