
Trött på det klassiska påskbordet? Kom och njut av en riktigt lyxig påskmiddag med Jävligt Gott och Stoneleigh under en helkväll den 4:e april!
Under kvällen lagar vi tillsammans en påskinspirerad femrättersmeny där du får djupdyka ner i det växtbaserade köket under Gustav Johanssons handledning, och sedan fortsätter vi kvällen med att njuta av allt vi lagat parat med veganska viner från Stoneleigh.
Vi har teamat upp med det nyzeeländska vinmärket Stoneleigh för att tillsammans slå hål på myten om att hållbar växtbaserad mat inte kan kombineras med vin.
Priset för en biljett till eventet är 500 kronor.
Det finns begränsat med platser, så passa på innan det blir fullbokat!
Drick ansvarsfullt!

Meny
Amuse
Växtbaserade ägghalvor med tångcaviar
Förrätt
Morotstartare med citronmajonnäs
Huvudrätt
Färsbiffar med örtcreme och vårprimörer
Amuse
Auberginesill med knäckebröd
Efterrätt
Pavlova på kikärtsmaräng
