fbpx

Passa på! Jävligt Gott – Bloody Good Vegetarian BBQ är snart slutsåld.

framsida-2 (1024x683)
Hej vänner!
Sommaren börjar närma sig med stormsteg, och därmed också grillsäsongen (som jag hoppas för de flesta av er redan har startat!). Visst är det något speciellt med den där rökiga och eldiga smaken som är helt omöjlig att återskapa på en spis? Känslan av att stå och arbeta upp en perfekt glöd, och därefter lägga på ett par redigt saftiga vegoburgare eller ett par spett och sist vakta dem uppmärksamt med en kall öl i handen och kvällens sista solsken i ansiktet.
Fy bubblan alltså. Men för den perfekta upplevelsen så behövs det också riktigt bra recept, och det är där Jävligt Gott – Bloody Good Vegetarian BBQ kommer in. Den är inte stor för världen, men det är ju inte storleken, utan vad du gör men den som räknas. Eller hur? 😉
intro (1024x768)
bild (10) (1024x768)
På 24 sidor hittar du 14 goda recept på både huvudrätter och tillbehör som allesammans kan tillagas på grillen eller är de där absoluta måstena som förhöjer upplevelsen några snäpp extra. Vegetariska hamburgare, Fooled Pork, Quesadillas, Tsatsiki och The Mother Of All Tomato Salads för att bara nämna några.
Boken sticker visuellt ut bland alla andra kokböcker där ute i och med att recepten uteslutande är handillustrerade av den sjukt talangfulle Niclas Boman från Owl Streets. Ett flertal av illustrationerna och recepten går också att köpa i affischformat för köksväggen.
Men passa på! Den första upplagan är snart slut och bara ca 50 ex återstår. Inget nytryck är inplanerat i dagsläget, så det kan vara nu eller aldrig.
Beställ boken idag på www.owlstreets.com. Den kostar 16 € + frakt.
Glad grillsommar!Gustav-Johansson-of-Javligt-Gott-01
DSC_2047
veggieburger-1
tomatosalad-2 (1024x662)
fooled-2
DSC_1721 (1024x684)
DSC_1844 (1024x685)

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!